Гдје је Северинин партнер из филма?

Најпознатији кућни видео на простору Балкана са једним од најбогатијих Херцеговаца до сада видео је велики број људи, а главни актери постали су звезде.

Занимљивости 30.12.2016 | 18:52
Гдје је Северинин партнер из филма?
Милан Лучић је 2004 године био у вези са Северином Вучковић, а њихов кућни видео испливао је у јавност. Северинина каријера је након тога кренула узлазном путањом, док је Милан у земљу пропао!

Пре десетак година Милан Лучић био је један до најбогатијих Херцеговаца, а вредност његове имовине процењивала се на више од 600 милиона хрватских куна. Скоро да није било бизниса у који Милан није био укључен: нафта, осигурање, малопродаја, банкарство, некретнине… Међутим, у међувремену се његов живот окренуо наглавачке! Лучић се иначе ретко када појављивао у јавности, а готово да га није ни било последњих година откако му послови иду све лошије.

Милан данас није богат као некада. Његово богатство се преполовило, а аустријско тужилаштво је прошле године против њега подигло оптужницу у случају Хиллтоп. Тешко је и побројати све Лучићеве пројекте у Хрватској, а већину њих прате бројне контроверзе и углавном су завршили неславно. 

Судбину Лучићевих хрватских фирми деле и његове херцеговачке компаније, а како нема новца да подмири вишемилионске дугове према држави, порезна управа ФБиХ полако распродаје његову имовину.

Извор: тпортал.хр

Коментари / 0

Оставите коментар