Дјевојке са буркама расплакале хришћане

Хор муслиманских дјевојака с хиџабом ушетао је у цркву у Бејруту током традиционалне божићне службе и изненадио бројне вјернике.

Свијет 29.12.2016 | 18:57
Дјевојке са буркама расплакале хришћане
Током извођења популарне либанске хришћанске пјевачице Абир Нехме пјесме "Тиха ноћ", женска хор група из Фондације "Имам Садр" ушетала је у Цркву Светог Илије у Бејруту, у кварту у коме већину чине муслимани, да прослави Божић заједно са својим комшијама.


 
Вјерници нису скривали изненађење, а многи су крај пјесме дочекали у сузама.

(Блиц онлине)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Тугомир

29.12.2016 19:11

Није то ниста.Мени на сваки Бозиц и Васкрс исто додју комсије Муслимани.Када они оду ја се увијек расплацем када видим колико су појели и попили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњо

29.12.2016 21:57

Тугомире, легендо

Name

Нормалан

30.12.2016 16:45

Људски идиотизам нема граница.

Name

Хм

29.12.2016 19:27

Нису нигдје сви болесни, свугдје има и оваквих и онаквих, и овдје и тамо, и медју нама и медју њима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дебилизам

30.12.2016 14:10

Тугомире,бас си изабрао глуп псеудоним,медјутим изглефа да у потпуности одговара твом менталном склопу,а прелазем ти да идуци пута коментар оставис као:ГКУПОМИР:

Name

Михаило Микиц

30.12.2016 19:56

И требају либански хрисцани да лију сузе због свог нехрисцанског нацина зивота. Муслиманске дхевојке су унисле у цркву обуцене по уцењу вјере своје и цјелог хрисцанства са марамама на глави, док су њихове зене, Мајка и сестре у цркви пјевале кнао хрисцанке на срамоту своју и њихову бозицне пјесме непокриврне главе сто је противно хрисцанским уцењу. Срамота је то велика за либанске хрисцане да они висе незнају да се обуку ни када у цркву иду по уцењу хрисцанске вјерере своје!

ОДГОВОРИТЕ
Name

др

30.12.2016 20:53

Информација треба да буде комплетна. У цркву су ушле девојке које припадају муслиманима шиитима. Познато је да на Блиском истоку хришћани и муслимани шиити немају сукоба и нетрпељивости, и да су често у савезништву. То је посебно изражено у Либану и Сирији, и да се заједно боре против Исламске државе, Саудијске Арабије и осталих сунитских војски и група. Дакле, на Блиском истоку се не може десити да у цркву уђу муслимани сунити, који чине већину међу муслиманима у свету. Све муслиманске терористичке организације су сунитске! И усмерене су против хришћана и муслимана шиита, и наравно, помагане и финансиране од Сједињених Америчких Држава.

ОДГОВОРИТЕ