Милан има тим за наредних 15 година!

Велике речи десног бека Росонера...

Фудбал 29.12.2016 | 16:30
Милан има тим за наредних 15 година!
Неки нови клинци буде успаваног џина и враћају га на пут старе славе. Милан се после пет година поста окитио првим пехаром и то оним намењен победнику Суперкупа Италије, а међу херојима Росонера нашли су се голобради клинци попут Ђанлуиђија Донаруме, Мануела Локателија и Марија Пашалића (на позајмици из Челсија), а ту су и момци попутАлесија Ромањолија и Давидеа Калабрије, који представљају будућност клуба са Сан Сира.

И управо је то тема на коју је посебну пажњу обратио искусни десни бек Матија Де Шиљо, који сматра да Милан има екипу која би могла да доминира наредних 15 година.

„Волим што сам капитен једног овако младог и талентованог тима“, рекао је Де Шиљо заГазету и наставио:

„Већ сам имао прилику да носим траку у млађим категоријама, то је прелепо осећање, али и велика одговорност. Ја сам још млад, али кад гледам Донаруму и Локателија, који се шест-седам година млађи од мене, ја останем без речи“.

Посебне речи хвале имао је управо за двојицу носилаца игре - Донаруму и Локателија.

„Донарума је фантастичан и стално напредује, ногама је чврсто на земљи и није изгубио компас. Локатели напредује изузетно добро за неког ко има 18 година. Жао нам је због Калабрије, који ће бити ван терена три месеца, али сви верујемо у њега“.

Зато и верује да је Милан на добром путу да се врати тамо где му је и место - у елити.

„Имамо јако лепу групу италијанских играча, а ту су и други момци. То је заиста лепо и треба бити поносан на тако нешто, посебно када погледамо какве саставе имају други тимови. Са свим овим младим и талентованим момцима Милан има тим за наредних 15 година, ако не и више. Сада желимо да се квалификујемо у Лигу шампиона и вратимо тамо где нам је место“.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар