Навијачи Денвера моле Јокића: Никола, остани до краја каријере!

Никола Јокић - један од најталентованијих НБА играча. Божић се ближи а навијачи Денвера имају само једну жељу - моле Србина да у саставу Нагетса остане до краја каријере.

Кошарка 24.12.2016 | 17:45
Навијачи Денвера моле Јокића: Никола, остани до краја каријере!
"Замислите да се пробудите и на Божићно јутро сазнате да је Никола Јокић одлучио да до краја каријере игра за Денвер Нагетсе".

Овим речима новинари америчког Фокса започели су део текста "Листа Божићних жеља Денвер Нагетса за 2017. годину", посвећен српском играчу.

У наставку се аутори питају шта би Јокић радио са 26, ако овакве партије пружа са 21 годином?

Наводе да је већ сада један од најдаровитијих играча у лиги, чему сведочи недавна утакмица против Даласа, када је постигао 27 поена, уз 15 скокова и 9 асистенција је потврда тога.

"Ако Јокић то ради са 21, шта ће тек када буде имао 26 година? Да ли ће такве бројеве имати свакодневно?

Недавном посетом Кармела Ентонија Денверу, навијачи Нагетса подсетили су се тога да, иако франшиза можда драфтује и развија младе и перспективне играче у праве професионалце, то не значи да је играчева обавеза да остане.

Било би срцепарајуће видети да Нагетси развију Јокића у Ол-стар играча и да он једноставно оде у други тим. Никола свакако не изгледа као особа која би то учинила, делује да је срећан у Денверу, али би доживотна обавеза разрешила све дилеме.

И, док расправљамо о сјајном момку из Србије, како би било да од кошаркашких богова пожелимо трипл-дабл?", стоји у тексту.

Денвер дуго није имао тако талентованог играча као што је Никола Јокић. Навијачи у Америци су посебно узбуђени када је прва звезда тима момак којег су сами развили. Још увек сви памте Кармела Ентонија. Блистао је у Денверу, али једноставно његова жеља није била да до краја каријере остане у овом граду.

Мело је прошлост, и то болна... Присталице овог тима се надају да је Никола Јокић другачији. Амерички медији у шали кажу да је највећа Божићна жеља навијача да Јокић заврши каријеру у Денверу.

Србин игра на високом нивоу, враћа се у стару форму и поново је стартер. Његовом тиму не иде по плану, а једина светла тачка је управо Никола Јокић.

“ФОX” тврди да је њихова жеља јасна: “Никола до краја каријере остани код нас”!



Извор: блиц.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар