Прељубе најчешће почињу на Фејсбуку

Прије је ступање у контакт с другим људима било знатно теже, но данас постоје различите друштвене мреже преко којих се лакше ступа у контакт с било ким.

Свијет 23.12.2016 | 10:21
Прељубе најчешће почињу на Фејсбуку
Постоје чак и сајтови који вам омогућују да пронађете особу с којом ћете преварити партнера. Упркос томе, Фејсбук је мјесто на којем најчешће започињу преваре.

У студији проведеној у Великој Британији чак 45 одсто мушкараца признало је да су барем једном преварили дјевојку или жену. Није занемарљив ни број жена прељубница, јер је њих 21 одсто признало да су направиле исто, пише Дејли Мејл.

Приватни детектив из Аустралије Луке Атхенс већ двадесет година проналази невјерне партнере и тврди да се потенцијални љубавници више не срећу у баровима, већ на Фејсбуку.

"Људи се упознају преко друштвених мрежа и одатле крећу скоро све преваре. Како људи постају све повезанији, тако се ствара и више прилика за варање", изјавио је детектив.

Такође је додао да у 90 од 95 одсто случајева може доказати превару и да су ријетке ситуације да је осумњичени невин, преноси Индеx.

(Индеx.хр)
(Фото: Илустрација)

Коментари / 0

Оставите коментар