Ко ће добити највише пара за најлуђу ноћ?

Иако је већина грађана Србије подржала иницијативу да се новац за новогодишње наступе уместо музичким звездама преусмери за помоћ болесној деци или за неки сличан хумани циљ, већина градских власти није одустала од организовања дочека на градским трговима уз велика имена са естрадне сцене.

Забава 22.12.2016 | 14:33
Ко ће добити највише пара за најлуђу ноћ?
Највећи хонорар добиће Здравко Чолић, који ће у најлуђој ноћи наступити на Тргу слободе у Новом Саду. Према изворима, он ће за то добити чак 60.000 евра.

 У висини хонорара прати га Жељко Јоксимовић, који наступа у Будви, и који ће веч 1. јануара бити богатији за 50.000 евра.

- После девет година се видимо поново у овом граду на тргу за дочек - рекао је Здравко Чолић подсетивши да је последњи пут на централном градском тргу у Новом Саду наступио за дочек 2008. године.

Чолић је рекао да је ове године радо прихватио позив новосадског градоначелника Милоша Вучевића и због тога што је Нови Сад проглашен за Европску престоницу културе 2021. године, наводећи да ће певати за хонорар који ће бити значајно мањи него претходних година.

- У Новој години ћу, као што то увек и радим, људима пожелети здравља, љубави и мир на овим просторима - рекао је Чола за Н1 и додао да ће на репертоару бити брже песме прилагођене зимском времену.

- Волим Нови Сад, волим Војводину и онда хај'мо поново после девет година да се дружимо на тргу - поручио је певач.

Новогодишњи наступ добро ће наплатити и они који наступају у клубовима и хотелима, попут Даре Бубамаре, Наташе Беквалац, Александра Пријовић, које певају у Београду, Емина Јаховић, која наступа у Будви, и Марине Тадић, која ће наступити у Бања Луци.

Блиц
фото: интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Адријан

23.12.2016 12:19

Марина Тадић????? Ко це њој несто платити, ја стварно слусам сву музику и све ове побројане, ал њу нити знам нити знам ста та зена пјева и како изгледа.

ОДГОВОРИТЕ