Џаба играте тај фудбал! "Моћници" одлучили: Звезда шампион, Партизан други?!

Оваква "сазнања" често се могу чути међу навијачима, али када тако нешто изјави председник Синдиката професионалних фудбалера "Независност", онда те речи имају тежину.

Фудбал 22.12.2016 | 13:30
Џаба играте тај фудбал! "Моћници" одлучили: Звезда шампион, Партизан други?!
Црвена звезда ће бити шампион, Партизан други, док ће из Суперлиге Србије испасти Нови Пазар и Бачка, тврди председник Синдиката професионалних фудбалера "Независност", Мирко Поледица.

Наводно, тако су одлучили "ови моћни", написао је Поледица на свом Тwиттер профилу.

Оваква "сазнања" често се могу чути међу навијачима, међутим, када долазе од некога ко има званичну функцију у српском фудбалу, онда ове речи имају тежину. И то не малу.

Бивши фудбалер неколико домаћих клубова, као и Спарте из Прага и Легије из Варшаве, написао је и да му људи причају да се "неки наши фудбалски радници кладе у Румунији, само нашу Суперлигу играју", додавши да не за да ли је то истина.

Поледица је, такође, замерио председнику Фудбалског савеза Србије, Славиши Кокези, што у понедељак није био присутан на додели награда ФСС за играча и тренера године.

"Неозбиљно", оценио је некадашњи фудбалер.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Патриот

22.12.2016 13:43

Када сам ја писао на РТС-у да је код нас тако, када су на влсти навијачи Партизана онда је Партизан шампион. А када су на власти навијачи Звезде онда је Звезда шампион. Тај коментар није угледао светло дана, иако сам ето био у праву. Нисам повезан са фудбалом али пратим шта се ради и видим, нисам слеп код очију као неки.

ОДГОВОРИТЕ