Полиција ухапсила осумњиченог за убиство навијача

Полиција ухапсила осумњиченог за јутрошњи злочин у Новом Саду, када су убијени Драган Јовановић Гидра (26) и Дарио Роклицер (29)

Србија 21.12.2016 | 16:30
Полиција ухапсила осумњиченог за убиство навијача
На тротоару у Улици Војвођанских бригада у Новом Саду, јутрос рано недалеко од једног локала, пронађена су тела двојице младића. По незваничним сазнањима, усмрћени су Драган Јовановић Гидра (26), један од вођа навијача групе „Г3“ новосадске Војводине и Дарио Роклицер (29). Како сазнају "Новости", полиција је ухапсила осумњиченог за овај злочин.

Злочин се, по првим информацијама догодио око 4.30, а екипа Хитне помоћи која је на лице места стигла убрзо по позиву полиције, могла је само да констатује смрт двојице младића.

Иако се у први пронела вест да су ова двојица убијени хицима из ватреног оружја, испоставило се да су обојица усмрћени ударцима тупим предметом.

Јавни тужилац је, како је саопштила новосадска полиција, овај догађај оквалификовала као тешко убиство. Обављен је увиђај.

Ова двојица су наводно били у локалу „Моја кафаница“, где су се посвађали са групом мушкараца. Када су изашли напоље, група их је напала, како се сумња, металним штанглама и претукла.

На Јовановића је пуцано у септембру у Улици Мише Димитријевића, и тада је био тешко повређен. Полиција је због покушаја његовог убиства, недавно ухапсила Стевана А. из Сремских Карловаца, којем је после саслушања изречена мера забране напуштања боравишта, а одузета му је и путна исправа.

Јовановић је био рањен и крајем јуна на купалишту „Штранд“ док је седео у једном од кафића. Тада је одбио је да сарађује са полицијом и исприча шта се догодило, те се претпостављало да се сам повредио. Могла се, међутим, чути и друга верзија по којој је у њега док су седели за столом једног кафића, пуцао један од двојице мушкараца, који су после тога побегли.






Извор: Новости

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Велика србија

21.12.2016 15:51

А не мозе да осигура људе у малој србиј како би осигурали нормалан зивот у великој србиј

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

21.12.2016 18:47

У Зворнику лопови хватају полицију а не полиција лопове

ОДГОВОРИТЕ
Name

момак са Јахорине

21.12.2016 19:31

Који си ти Мили???

Name

Мили

21.12.2016 18:52

У Зворнику лопови хватају полицију а не полиција лопове

ОДГОВОРИТЕ