Пуцњи у Њемачкој, има погинулих

Непозната особа отворила је данас ватру у Висбадену, усмртивши једну, а ранивши две особе, преноси руска агенција РИА Новости позивајући се на саопштење локалне полиције, а немачки медији јављају да је била у питању пљачка киоска.

Свијет 20.12.2016 | 13:30
Пуцњи у Њемачкој, има погинулих
Власница киоска “Бодо Вагнер” (59) убијена је у Висбадену, њен супруг (63) и нећак (21) тешко су повређени.

Позадина злочина није позната и у току је потрага за почионицем, уз учешће хеликоптера, саопштила је полција и упутила упозорење на радију и Твитеру: “Не примајте аутостопере, особа носи тамнозелену виндјакну, капу и фармерке и зелени ранац.”

До пуцњаве је дошло након што је синоћ погинуло 12, а повређено 48 људи када се за сада неидентификована особа камионом залетела у масу људи на божићном вашару у Берлину.

(Агенције)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Пендула

20.12.2016 15:28

До пуцњаве је дошло након што је синоћ погинуло 12, а повређено 48 људи када се за сада неидентификована особа камионом залетела у масу људи на божићном вашару у Берлину.???? Берлин и Wиесбаден су 500км удаљени један од другог ????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ех Пендула

21.12.2016 21:52

Временски "након", не даљински,драги Пендула. Сто би знацило, ако се један слуцај догодио у један сат а други минут-два после један. Казе се " други се догодио након (после) првог слуцаја.