Видео: Леонардових 12 "комада"...!

Иза нас је 21 коло Суперлиге, испред нас је двомесечна пауза, а протекли период у српском фудбалу обележио је један Бразилац.

Фудбал 20.12.2016 | 11:30
Видео: Леонардових 12 "комада"...!
Док трају спекулације о томе да ли ће остати или отићи из Партизана, погледајте све поготке првог стрелца Суперлиге – Леонарда да Силве Соузе.

Бразилац је у Хумску стигао у јуну после две године у руском Анжију и потписао трогодишњи уговор, најављен је као велико појачање, али је тај статус оправдао тек од септембра.

Леонардо је постигао 12 голова током 21 кола у СЛ, а првенац је дао Спартаку у последњем поразу црно-белих у домаћим такмичењима 20. августа.

Седам дана касније погодио је из слободног удрца против Рада, да би љубимац "гробара" дефинитивно постао 17. септембра голом у 89. минуту за победу над највећим ривалом Црвеном звездом.

Серију голова наставио је у следећа четири кола, укључујући и сјајан погодак против Металца, а до краја првог дела сезоне постигао је још шест, укључујући по два у победама над Напретком и Спартаком у Хумској.

Клубови из западне Европе се интересују за 24-годишњег Бразилца, он шаље различите сигнале статусима на друштвеним мрежама, док из клуба демантују да ће отићи.

Зима је стигла, ускоро ће и јануар, а с њим и зимски прелазни рок.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар