ЕЛ - Симоновић: Велика побједа, против великог тима!

Крило Црвене звезде Марко Симоновић рекао је да је његова екипа одиграла сјајан меч против Макабија и да је остварила "велику победу против великог тима".

Кошарка 16.12.2016 | 10:45
ЕЛ - Симоновић: Велика побједа, против великог тима!
"Сјајна утакмица! Мислим да полако хватамо ритам. Наравно, у сезони има успона и падова, имали смо јако тежак распоред, изгубили смо две тешке утакмице на страни, Ефес и Фенербахче, Жалгирис овде сплетом несрећних околности... Показали смо да смо јачи од тога, ушли смо максимално јако у утакмицу, ношени добром победом у Подгорици. Од почетка смо контролисали игру и мислим да смо заслужено славили", рекао је Симоновић новинарима после утакмице.

Кошаркаши Црвене звезде убедљиво су у Београду победили Макаби са 83:58 (19:14, 23:10, 23:18, 18:16) и тако стигли до пете победе у Евролиги.

"Ово је велика победа против великог тима", рекао је Симоновић новинарима после утакмице.

Црвено-бели су у једном тренутку водили и са 29 поена разлике. Колико су добро одиграли у одбрани најбоље осликава податак да тим из Тел Авива није извео нити једно слободно бацање и да је Звезда направила само 12 фаулова!

"Умемо ми да изненадимо", рекао је Симоновић уз осмех.

"Стварно смо сјајно играли, била је одлична тимска одбрана, паметни фаулови, пожртвовање... Ова победа много значи, али не треба ни летети да за три дана не би било... Не треба ни умањивати победу, јер смо добили сјајну екипу, сјајне играче", рекао је Симоновић.

Симоновић је додао да је атмосфера у дворани 'Александар Николић' била сјајна.

"Амбијент је био сјајан, можда најбољи ове сезоне", рекао је он.

Звезда сада има скор од пет победа и седам пораза, а у наредном колу гостује Олимпијакосу.

"Идемо Олимпијакосу, по мом мишљењу једној од најбољих екипа. Биће јако тешко", рекао је Симоновић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар