НАТО Србији: Милом или силом, али мораћете да идете са нама!

Загребачки "Вечерњи лист" тврди да је имао увид у тајни документ НАТО пакта у ком се планира агресија на Србију! Русија дестабилизира Балкан преко Срба, треба их привући у НАТО, пише у документу у ком се наводи и да Србију треба дисциплиновати милом или силом.

Србија 15.12.2016 | 09:09
НАТО Србији: Милом или силом, али мораћете да идете са нама!
Злочиначки НАТО пакт, који је бомбардовао Србију 1999. године, планира нову агресију на Србију, открива загребачки "Вечерњи лист"!

Овај угледни хрватски дневник тврди да је имао увид у тајни документ НАТО пакта у коме се потврђују припреме за "интервенцију у Србији"!?! Као кључни разлог за војни удар на Србију наводи се то што Русија преко Србије дестабилизује Балкан!?!

НАТО планери у тајном документу пишу да се Срби "морају привући у НАТО пакт" и дисциплиновати милом или силом!!!

Потпуна инвазија

У тајном документу НАТО пише да је Русија својим акцијама усмерена само према Србији и Србима у региону.

Руске поруке међу Србима имају највећи одјек. НАТО уочава пораст руских активности на западном Балкану, које укључују дестабилизирајуће понашање. Реч је о мешавини политичких порука, изградњи веза с члановима елита, инвестицијама у енергетски и медијски сектор...

Подршка Срба према НАТО је изразито ниска, што је последица бомбардовања. Ипак, НАТО препознаје потребу да подстиче додатну, снажнију него икад пре, политичку сарадњу са Србијом. Срби се морају привући НАТО пакту милом, а ако затреба и силом, пише у тајној документацији Алијансе!

Тиме су само потврђена сазнања Информера о тајном плану НАТО пакта да окупира Србију због "руске агресије".

Војни одбор НАТО - на чијем челу је чешки генерал Петр Павел, који је својевремено чак отворено Србији и Републици Српској запретио ратом  - разрадио је стратегију одбране од "руске агресије". У тој стратегији се разматра план за окупацију Србије, а НАТО аналитичари процењују да би за "неутралисање српске претње" било потребно највише 72 сата!?!

"Таква процена темељи се на уверењу да Србија не би могла да пружи дуготрајан отпор инвазији која би кренула из свих земаља чланица НАТО у окружењу, из Хрватске, Мађарске, Румуније, Бугарске, али и са територија које су под контролом пакта, Македоније, Црне Горе и са Косова" пренели су тада наши извори.

Званично, нико јуче није хтео да коментарише ова сазнања. С друге стране, безбедносни стручњак Џевад Галијашевић каже да је писање "Вечерњег листа" класична претња и да НАТО већ 25 година има планове за интервенцију на Балкану.

"Не би им било први пут! НАТО је 1995. помогао Хрватима да спроведу злочиначку 'Олују', у Републици Српској су имали операцију Намерна сила', а 1999. су због Косова бомбардовали Србију. За НАТО пакт Срби су деструктивна сила коју треба обуздати. Иначе, страшна је лаж да Русија дестабилизује Балкан! То чине исламисти и хрватска усташоидна власт подржана од ЕУ и НАТО пакта" напомиње Галијашевић.

Озбиљан ризик

И Дарко Трифуновић с Факултета безбедности истиче да постоји озбиљан ризик од интервенције НАТО пакта.

"Они Србију доживљавају као 'руску причу', а пут ка Бриселу подразумева евроатлантске интеграције. НАТО има војнике на Косову и у БиХ, а све земље око Србије или су у пакту или иду ка томе. НАТО сигурно неће дозволити да се додатно приближимо Русији и спремни су то да спрече на сваки начин, па и војном интервенцијом. Србија мора сама да се заштити" закључује Трифуновић.

Извор: Информер

Коментари / 87

Оставите коментар
Name

на прескок

15.12.2016 08:16

Па то је демократија, када народ бира?

ОДГОВОРИТЕ
Name

БНД

15.12.2016 08:18

Информер је већ најавио једно 20 атентата на Вучића,18 рушења владе па им наравно и ово вјерујем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦЦЦЦ

15.12.2016 08:38

Ти си толико не писмен па читаш само први и задњи ред,иначе би схватио да се ради о вечерњем листу.

Name

Михаило Микиц

15.12.2016 08:59

Пропаганда НАТО Пакта се намјерно сири преко хрвата са зељом да се тако упласе Правиславни СРБи Светог Саве. Када је НАТО Пакт противно свим медјународним законима напао СР Југославију такодје су СРБОМРЗЦИ погресно вјеровали да је војној сили НАТО Пакта довољно 72 сата за окупацију земље па није било тако. Неце бити ни сада!

Name

борац

15.12.2016 08:20

Ако некога не мозес побиједити онда му се придрузи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дотт

15.12.2016 08:54

Е баш си прави борац, ти се већ сврстао у квислинге.

Name

ре

15.12.2016 09:14

Никад босњо,са окупаторима нема продрузивања

Name

лаки

15.12.2016 09:15

..То ви федералци сте науцили,како вјетар дува.Ни морала поноса..

Name

ВИ ударна контејнер бригада

15.12.2016 10:56

Слазем се с борцем само из једног разлога.Цуо сам да су им контејнери пунији и да цесто мозес наци и добре цорапе и ципеле осим хране.

Name

боро

15.12.2016 08:45

Онда нека очекују да се многи неће вратити одакле су дошли

ОДГОВОРИТЕ
Name

Робо

15.12.2016 09:22

Боро, ти се бори против њих ако желиш, ја одох даље.

Name

иван

11.06.2017 14:26

Боро на западу је боље увијек било боље.Ми Хрвати смо за србију запад бољи живот.аути.цесте.плаће.пензије дупло него у Србији а горе него у Њемачкој

Name

Ђорђе

15.12.2016 08:49

То су жеље Хрвата. Иначе Балкан нема потребе дестабилизовати, Балкан је у таквом стању константно. Кад се нешо као смири, побрине се Божија сила и крану земљотереси помало све јачи и шарају свуда Балканом. Значи да смо негдје гријешили код Бога. Можда у комунизму, када нам тамјан није мирисао и када свијећа није доносила свјетлост. Не знам обичаје других вјероисповијести, али видио сам тада да су и џамије биле запуштене, као и цркве. Хрвати су нешто били вјернији заиста. Сада смо помало и претјерали у вјери и нисмо искрени вјерници. Сада сам гледао по црквама "Инстант вјернике", дају хиљаде марака за звоно, а као привредници дугују силне плате својим радницима. Бог све види и он је у срцу, не глада те на ТВ-у , а што многи мисле. Поздрав свим добрим људима без обзира на вјеру, нацију и мишљење...

ОДГОВОРИТЕ
Name

КПГС

15.12.2016 09:23

Пилуле, ниси попио.

Name

Ђорђе

15.12.2016 09:53

Ја сам Ђорђе, а видим да ти имаш неку шифру: "КПГС" да ли је то "Ф" шифра или ниси још био код љекара, па сам стављаш себи шифру користећи "Гоогле" претраживач. Ово ти је моја добронамјерна препорука, а ти како хоћеш. Поздрав и Бог нека ти је на помоћи...

Name

Тузла

15.12.2016 09:55

Потписујем све. Свака цаст на коментару. Балкан је сам од себе дестабилизован бицима који га настањују. Све смо само не људи.

Name

Ђорђе

15.12.2016 10:04

Хвала Тузли, поздрав из лијепе Бања Луке.

Name

ре Ђорђе

15.12.2016 16:30

Још мало па неће бити лијепа.

Name

Највећа Србија

15.12.2016 08:54

Србе и треба уништити милом или силом,нити смо народ а нити људи. Цркву у коју су се сви велики заклињали смо дали лоповима и не вјерницима,народ не сложан и склон преварама и лажима,цуре-жене не вјерне и удавају се најчешће за друге вјере и нације.Политичари издајници и лопуже,продане душе.Иначе како објаснити да онолика сила постаде отирач за све по реду,традиционално највеће не пријатеље називамо пријатељима а ускоро и браћом.Срби немају циљ,стратегију,народ Српски нестаје јер му се само одузима,мањине цвјеатају јер имају све џабе и права већа него било ко у свјету.Велику војну силу су Срби претворили у пораз,стварали и јачали не пријатеље којима се и данас улизују.Војска пропала,полиција никаква,права Срба у иностранству никаква,дјеца не знају ни Српски језик,Срби се убијају као јелени.У сред Србија палата албанија а у сред Републике Српске хотел босна што говори више од хиљаду ријечи,заборавили Јасеновац,Подрињи,Братунац,Косово,Републику Српску Книнску Крајину,цнелу далмацију и истру као и загреб итд.,заборавили тузлу,сарајево,бихаћ,сисак,зеницу,заборавили Слободана и Споменка Госпића,заборавили сва страдања и протјеривања Срба али нису заборавили Конзум,Палату Албанија,Хотел Босну и друге не вјероватне ствари. Самим тим Србе и треба почистити да се нови и паметни људи издигну и опет створе велику и јаку Србију као и богате Србе.Овако не пројатељи вам дјецу одводе и пребацују их у другу вјеру са њима нека вама је са срећом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре највеца Србија

15.12.2016 09:36

Јос један доказ да болест не бира, и није све сто боли.

Name

Ђорђе

15.12.2016 09:39

Ако изузмемо граматичке грешке, а које су вјероватно резултат брзог писања због унутрашње горчине. Све остало потписујем и честитам на комантару. Мад треба вјеровати у наду и да ћемо кренути једном пут "УВИС", јер "ДНО" је ту и други пут немамо. Срдачан поздрав...

Name

Ре ре

15.12.2016 21:04

Хоћеш ли сланине???

Name

Ре ре Највећа Србија

15.12.2016 21:07

Затвори уста иначећеш нас одувати смрадом

Name

Ре ре нај НАЈВЕЋА СРБИЈА

15.12.2016 21:08

Нашао си се у тексту а? Чова те је одувао само је заборавио давам каже погледајте како се Презивате битиће вам све јасно.

Name

Опет Џевад

15.12.2016 08:58

Дали има неки прави експерт а не овај дежурни Додиков Џевдо:)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

15.12.2016 09:01

Што би наш добри народ рекао - "праве рачун без крчмара" или можда - "могу мачку о реп окачити"... неки људи у западним едтаблишментима и даље радије живе у илузији да је ово исти онај униполарни свијет са једним свјетским полицајцем као прије 20 година и не желе да прихвате реалност да је се тај концепт срушио као кула од карата и да од самосталних акција било гдје на свијету па и на нашим просторима могу само и даље да пишу овакве небулозне извјештаје и планове а за било шта друго или било какву акцију мораће да питају њихову највећу мору - чика Путина

ОДГОВОРИТЕ
Name

хм

15.12.2016 10:27

Ако мислиш да би НАТО толерисао Путину да овдје ради оно шта ради у Сирији, гдје је већинско муслиманско становништвоо.. онда или си глуп, или наиван ! Брзо би чика Путин био на кољенима..

Name

Ма какав

15.12.2016 09:03

Вечерњи лист је бијесан зато што су институције у БиХ званично демантовале измишљотине Колинде

ОДГОВОРИТЕ
Name

иван

11.06.2017 14:31

Те тзв.измишљотине Предсједнице КОЛИНДЕ Је потвдио министар БХ и сигурносне службе БХ . Тко је лагао видите и сами

Name

Садам хусеин

15.12.2016 09:14

Нато немогу да вјерујем хе хе па то је злоцинацка сила моцника са лазним ставовима како је све сто нато ради за добробит тиг народа или дрзаве коју нападају.Цист оримјера напада на Србију. Цивилне циљеве градове убијану су невини људи засто знали неко разлог,зато сто су срби православци.....Напад на Ирак са ставом о орузју за масовно унистење које никад није пронадјено али то је био изгивор и повод

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хасан

15.12.2016 09:16

Сретан сам веома јер мрзим Нато пакт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тито

15.12.2016 09:20

Једноставно понудире народу два питања. у Нато. да, не. и готв посао. али е да није овог али било би лако

ОДГОВОРИТЕ
Name

Море

15.12.2016 10:51

Тито не иде то тако.вецина насег народа (ради историјских околности,географског полозаја,малог броја година проведених у демократији и његовању неких карактерних особина попут тврдоглавости и незаинтересованости у цему им власт цесто свесрдно помазе не мозе да доноси тако вазне одлуке.Ево цим бих се ја руководио.Видим да вецина насих људи зиви у Нато земљама,видим да је вецина насих комсија у Нату,видим да су земље које су у Нату најразвијеније и најбогатије ал опет ја сам сељак који је процитао цланак од двије странице на Википедији.Политицари једино могу да се крију иза воље народа кога су прво накљукали погресним информацијама па кад додје до неког белаја да казу:Е народ је крив!!!Да он није гласо за да и или против не би до овога досло.

Name

Драган

15.12.2016 09:31

Много је спиновања, не треба сваку глупост озбиљно схватати. Како год, прегурала је Србија и Аустроугарску, и Хитлера, прегураће и ове скотове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пакт Риббентроп-Молотов....

15.12.2016 09:35

...је био на снази до 22.06.1941., Тако је и несретни Горбацов повјеровао "да се НАТО неце сирити према истоку", па имамо ово сто имамо. Хитлер се пробудио, а свијет це опет (по треци пут спасавати Русија) и опет це они који су и до сада били слуге зла - покусати на крају остати неказњени!?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Море

15.12.2016 10:41

Паметни Горбацов је видио богати Запад и успоредио га са редовима гладних људи усред Москве који гледају да се доцепају било цега за безвриједну рубљу да би послије замијенили за несто сто им треба.Јер и тога сто им није требало није било за све.Такву памет је имала и вецина насих гастарбајтера који су вецином били несколовани и из рурално-брдских подруцја али су се сви опредјелили за западне земље. Он је утро пут за опорављање Русије којим су наставили Јелцињ и овај мали послије њега.

Name

Хм

15.12.2016 09:36

Игре без граница.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЦО В.

15.12.2016 09:36

Глупости...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Апиан из Александрије

15.12.2016 09:46

Ма запад је Земља Снова. Тамо је све хумано, а демократија као у сновима. Они хумано и демократски окупирају непослушне. Угледали се на претке своје и робове њихове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сви смо ми исти

15.12.2016 10:36

Цовјек је такав као бице.Знас ону Борину:Велики упозрно зезају мале ....

Name

Раде

15.12.2016 09:52

Вјероватно им је авганистанска дрога изапрала оно мало мозга, па их не служи памћење, да Русијом више не владају чифути Јелцин и Горбачов. И да су Срби сада под кишобраном Искандера, Топоља, Булава....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цццццццц

15.12.2016 10:35

Е мој Раде туго моја....

Name

Петар

15.12.2016 09:52

Поразити нас може НАТО пакт, али нас не може понизити. То би било исто као када би силована жена ушла у брак са својим силоватељем. Никада у НАТО пакт. То би била реприза 1941. године а добро знамо како су прошли протагонисти те приче. Сунце још увијек долази са Истока.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србо

15.12.2016 10:23

Сунце са истока ....АЛИ реци ти нама паметњаковићу, одакле долазе еури ??

Name

Ре

15.12.2016 10:49

За нас овакве какви смо мислим на ех југу нема ништа боље и сигурније него ли бити у НАТО тј. због нас самих и наше дјеце сигурности. Пустите те глупе приче Русија или Уса ми требамо због нас бирати оно нај сигурније.

Name

Перо јасно ал горко

15.12.2016 10:52

ПОНОС ТРЕБА САЧУВАТИ АЛИ И ПАМЕТ ЈАКИ СУ ОПКОЛИЛИ СУ НА С, МРЗЕ НАС И ХУШКАЈУ СВОЈЕ ПСЕ И СЛУГЕ НА НАС. БОГ ВИСОКО , РУСИЈА ДАЛЕКО ТО ЗНАЧИ У СЕ И У СВОЈЕ КЉУСЕ.

Name

цобер

15.12.2016 13:40

Евричи долазе тако што оне силне рубље шта нам даје братска Русија мјењамо за евриче. ако ниси знао.

Name

Балканац

15.12.2016 10:03

ГЛУПОСТИ,овај Дарко трифуновић није вриједан коментара

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈОК ТИ СИ

15.12.2016 10:50

ХАЛО АНОНИМУС БРЂАНИН ОТКАЧИ ЧОВА ЈЕ ПРОФ СЛАГО СЕ ТИ ИЛИ НЕ , ИМАШ ЛИ БАР ОСНОВНУ БАЛКАНЧИНИ ПРИПРОСТА .

Name

Нн

15.12.2016 11:01

Ето ти јеси

Name

ре јок ти си

21.12.2016 21:37

Еј стварно, ти јеси.

Name

Пикси

15.12.2016 10:35

Опет мало на СТРАХ, а?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пендула

15.12.2016 10:38

Среца имамо Милета њега заболе она ствар за НАТО.а кад људи поцну пљеске дјелит,реце реко сам вам ја !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

15.12.2016 10:47

Успаванка за Божић глупости

ОДГОВОРИТЕ
Name

Карађоле

15.12.2016 10:50

Мени је лако за ове бошњаке,који год је окупатор дошао овамо они га са цвијећем дочекају љубећи им ноге.Ал то су наследили од предака,још од доба кад вјеру продадоше ..од тад увјек на страни србоубица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борко

15.12.2016 11:29

Знаци увјек су на правој страни

Name

xоx

15.12.2016 11:58

А ваљају вам кад код њих идете у европу да радите за евре јер овдје нема ни за струцу..е који сте ви лицемјери...па сто неидете код бацуске..тамо је сттандард..рубља јака ко врбов клин

Name

ре.ех муслимани

15.12.2016 12:41

Шта одмах пјените,одмах сте се пронашли.У Нато не идемо па макар нас толико остало да сви можеми под једну крушку да станемо,а ви ако тако наставите,под маслачак ће те сви стати и то без да се гурате

Name

Ре.мује

15.12.2016 12:56

Васа логика,прехрана,хемија,пића,месни производи из Србије се јако много продају у федерацији а би је не подносите,ал опет купујете.Тако је и нама стало до европе,ал само до њиховог новца,европа се и онако распада.Ако јос Руси додју овде,вама следи бријање брада ил пут у вјецно мир

Name

Ре

15.12.2016 21:48

За ову двојицу смијесних и јадних типова који се обрацају нама Босњацима. Нас ако остане да станемо испод маслацка, вас неце бит у том моменту будите сигурни. А за овог другог, ја браду не бријем, а пут у мир мозе, али након сто такве попут тебе посаљемо да први утабају пут. Видимо се кад крене срање, мозе и ви и Руси заједно.

Name

коо

15.12.2016 10:54

Вецерњак је инаце јако угледан у ХР. Сири пропаганду ко и остала гамад. Све је то под палицом пантовцака и писе оно сто они зеле. Ја заиста не вјерујем да је НАТО толико луд да нападне Србију, као прво Србија нема никакве сансе да се одбрани а друго питање је цему би то слузило. Као да се силом мозе натјерати људе да буду дио НАТОа. Друга ствар је да треба бити релан и реци да Русија мало каки по балкану, видјели смо ЦГ и сто се све догадјало. Руси су и БГ летјели да би се ето извињавали и та цијела прица је прилицно конфузна. Недавно је био и Лавров ту итд. У РСу дрзе скоро све, а најбитније је да имају Додика у саци, који свако мало покусава и прилицно успијева да дестабилизира БиХ. На крају це патити народ и ова земља а не Руси и Еуропљањи. Ми се заиста морамо мало потрудити сами изградити дрзаву и сигурност. Па када висе не будемо овисни о њиховом новцу онда це се и они мало другације односити према нама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

15.12.2016 11:00

Само једна греска.Нија Србија него Босна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кенан

15.12.2016 11:11

Драга брацо (по оцу) срби. немојте у НАТО ко бога вас молим, ви сте нам јос једина нада и санса да се одупремо Нато освајацима. Немојте ако треба и ратујте, гините, нема везе, битно је да останете понос балкана пуно вас поздрављам и дрзим вам фиге. ПС велики поздрав за моје омиљене аналитицаре Галијасевица и Лазанског. док је њих не губим наду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

уфо

15.12.2016 11:56

Ово му додје као оно брацо идемо у рат...неки цете и погине а неки цемо се и вратимо хахахха..а будале

Name

Дјекна

15.12.2016 12:25

Ех да нас неко хоће окупирати, није важно ко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кило-ват-икан

15.12.2016 13:20

Треба сацекати и цути ста це реци Папа. Ако буде позивао на мир,е тек онда смо надрљали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цасна сестра

15.12.2016 16:59

Папа је своје вец рекао: "да је поцео 3-ци свјетски рат".

Name

Истина

15.12.2016 15:07

Какав је то " тајни документ " а ономо они имали увид у њега ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

КМ

15.12.2016 15:34

Ако казе Дзевад Галијасевиц онда је то богами опасно,па зар том плаценом аналитицару да неверујемо.Теско оном коме он прорице судбину.

Name

Шљивић М.

15.12.2016 15:39

Ако је судити по оној народној "Гдје има ватре има и дима", онда, нажалост, није далеко од истине то што пишу новине о НАТО тајним плановима. Садашњи, као и претходни српски лидери, увијек повлаче криве потезе који на крају скупо коштају народ.Ево, Вучић и Николић заклињу се у ЕУ с једне стране, а истовремено с Русијом јачају економску и војну сарадњу што се никако не свиђа Западу. Плочу би требало потпуно окренути: или се у потпуности окренути евроатланским интеграцима као и све земље у ближем и ширем окружењу, или, пак, склопити чврст савез са Русијом, мада ово друго, у случају евентуалне војне интервенције западних сила не би било од велике користи, јер Србија је сда свих страна окружена чланицама НАТО па се доводи у питање да ли би Русија у таквој ситуацији могла, а и хтјела да пружи војну заштиту.Према томе, ваља добро све извагати и коначно се опредијелити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

15.12.2016 15:52

Све земље су на исти нацина усле у НАТО, неке милом неке силом. А како це Срби уци и да ли це уци то цемо јос да видимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ацогз

16.12.2016 07:07

Силан си ми ти Србин, кад пишеш латиницом

Name

иван

11.06.2017 14:35

Србину сви против ЕУ а нема у Србији никог да неби отишао радит у ту ЕУ .И за Тите сви били против Њемачке а свима драге биле марке и Мерцедеси и Тито први

Name

Патриот

15.12.2016 16:54

То је само пуштање пробних балона, да се испипа пулс и уплаше "зечеви". Какви су то тајни документи који се јавно објављују у новинама, и то Хрватским? Хрватска ми је нека јака марка у НАТО пакту па су баш њој поверили своје тајне да их објави у новинама. Када бисмо се лагали било би истина. Да би се заштитили од напада што се све више окрећу усташтву, скрећу пажњу на своје чланство у НАТО пакту. Када сам ишао у основну школу један ученик се стално правио важан, јер је имао старијег брата који је био 17 година старији од њега. Нешто слично се праве важни и Хрвати, по принципу они нису низашта али имају "старијег брата". Не бојте се пса који лаје, него онога који ћути. Не лаје пас ради села, него ради себе јер га је страх.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре.

15.12.2016 17:11

Ти заборављаш да је чоколинда била високи слузбеник у НАТО-у тако да све информације мозе добити.

Name

Невјерни Тома

15.12.2016 17:52

Не вјерујем да ће Србија тако лако прихватити НАТО, можда уз помоћ Милосрдног Анђела. То је западна демократија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле кост

15.12.2016 18:37

Само напред у нато и ЕУ,,то је наса будућност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хе хе хе

15.12.2016 19:18

Казу људи,"од лова нема ниста кад се кер на силу тера у лов". Каква је то организација кад користи војну силу код примања у цланство. Како би изгледало кад би АМС све возаце силом натерао да удју у цланство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

15.12.2016 21:51

Па како незнас због цега,па због интереса НАТО-а односно због Русије

Name

Мислим-Ман

15.12.2016 22:15

Е моји балканци Ви сте већ одавно у Еу и Нато и одавно одбијате њихове развојне кредите. Глупо ми је више слушати неке небулозе и "неустрашивЕ Јоје са митраљезом" Људи данас се ратови и окупације изводе qр кодом и потписом у банкама... Оно што још није јавно је цијена свега тога, нажалост зна се Ко плаћа - народ, и то и Хамид и Славен и Марко. А и њихова дјеца како их год буду назвали...Иан, Јохн или незнам већ како... Ја немогу да схватим како се људи пале не шупље вијести, али све ама бас све људи има свој циљ и смисао... Срећа па познајем много људи из свих народа балкана који пишу и будни су и препознају свјетске токове... Надам се само Бог да нам да здравље и снагу да се комшијски боримо против природних недаћа. Јер ово све што се дешава и сто нас је за десило 30 задњих година је недаћа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре: Муслим-ман

16.12.2016 16:52

Ако нисте гледали синоћ на БН проф.др Јефтића, савјетујем Вам да некако дођете до снимка. Имаћете шта да чујете од паметног човјека и онда ћете, пред памећу, вјероватно кориговати своје "знање". Ако и поред тога не коригујете своје "знање",онда сте СКРОЗ у ОПСАЈДУ политике, и свега другога

Name

Милан

15.12.2016 22:26

Главни оперативац сатанизације српског народа у НАТО-у је словеначки амбасадор у тој организацији јастреб и велики србомрзац Јелко Кацин. Када му није успјело да буде "високи представник ЕУ" у БиХ, пријавио се за мјесто амбасадора у НАТО-у у Бриселу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хехе

16.12.2016 14:41

Мало морген... а Путко???

ОДГОВОРИТЕ
Name

др. путин

16.12.2016 15:48

Ово су политицке игре..прица која је пустена да би се провјерило стање на терену..бас хрвати видјели тајни документ хахахаха..ма ста нам казу..а нису видјели да доле низе писе..ако крену да це хрватска бити сравњена са земљом,,хахах..кренете па пробате..знам једну..пробала па двоје родила...контамо се..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вучићу!!!

16.12.2016 16:47

Окрени се брату својему (нашем-православном) док није касно. Запад нас је једном бомбардовао, чиме је показао да нисмо његови, јер ко је СВОГА ударао??? Окрени се брату Русу, па са њим умримо, ако треба, јер нам је БРАТ. А са братом није срамота умријети...

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

17.12.2016 07:31

Хајде ти свом брату не могу ја од смеха.

Name

ДАРКО

15.06.2017 13:25

ЈАСНО ЈЕ ОВО ДА НАТО ЗЛЕИ ОКУПИРАТИ СРБИЈ УС СВИХ СТРАНА НАПАСТИ КАО ПРВИ СВЕТСКИ РАТ АЛИ ОНДА БИ РУСИЈА И БЛЕОРУИЦИЈА РУСИЈА С 180 БРОДОВА МОРАЛА УЦИ У ЦРНУ ГОРУ ПРЕБРИСАТИ ТУ СТОКУ ПРОТЕРАТИ ЈЕ НЕК ИДУ У ЕВРОПУ ТЗВ ЦРНОГОРЦЕ ОДБРАНИТИ СРБИЈУ ЦРНУ ГОРУ СПОЈИТИ С СРБИЈОМ ТЕ С СТРАНЕ СРБИЈЕ И ЦРНОМ МОРА НАПАСТИ БУГАРСКУ И ЗБАЦИТИ ВЛАСТ ДРУГИ М РЕЦИМА КАО ТРЕБА И ОКУПИРАТИ ДА УДЕ У ОДКБ.

ОДГОВОРИТЕ