Зашто су раскинули везу Шешељ и Венди?

Лидер радикала Војислав Шешељ и пјевачица Весна Вукелић Венди су послије више од двије деценије објелоданили детеље своје љубавне везе.

Србија 14.12.2016 | 21:37
Зашто су раскинули везу Шешељ и Венди?
Ипак, њихове верзије исте приче помало се разликују. Док Шешељ тврди да су се вољели два мјесеца, пјевачица каже да је њихова веза трајала око годину дана, али да га је оставила јер је хтио да је жени.

“Са њом сам био у вези 1991. године. Била је то лијепа веза, није трајала дуго, око два мјесеца. Ја се држим два принципа, сваку жену са којом сам у животу био искрено сам волио. Па колико је трајало, трајало је. И сваки пут када би долазило до раскида, жене су мене напуштале, не ја њих. И ја се држим та два животна принципа вјечно. Сада нисмо у контакту”, рекао је Шешељ за “Ало”.

Са друге стране, његова стара љубав Венди била је расположена да детаљније говори о вези са политичарем.

“Наша веза није трајала два мјесеца, трајала је много дуже, негдје око годину дана и то је заиста био један предиван период, који је имао и једну озбиљну тежину, јер ја сам одлазила код њега кући. Та веза, иако сам ја тада била премлада, имала сам 19 година, имала је једну ширину, није то била веза модерних кокошки које се тако ухвате за неког тајкуна, па их њихов посао не занима, већ само добар поклон са машницом”, присјетила се Венди за овај лист.

“Он је џентлемен и ја лично сумњам да су га све жене остављале, као што каже. Прегруба је ријеч остављање, али он је желио послије једног неуспјелог брака да се оствари поново као муж, односно родитељ. Мени се то није уклапало."

"Осим тога, он је већ имао иза себе један пропао брак и то су исто били знаци поред пута, ја не бих била његова прва жена, а гдје је друга, ту је трећа, а гдје је трећа, ту је и четврта и тако даље. Жељећи да у животу не ризикујем, ја сам сматрала да нисам тај профил, нисам особа која себе жели себе да затвори у златан кавез”, у даху је испричала пјевачица.

(Ало/Мондо.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

нн

14.12.2016 22:21

ХАХА , смешно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бск

15.12.2016 13:58

А и јесу фаце до м,,,,а као попај и олива извините понизијо сам попаја и оливу

ОДГОВОРИТЕ