Откриће: Бобице које лијече све врсте рака?

Рак је једна од најопаснијих болести данашњице, а од њега се разболијева и умире све више људи.

Свијет 14.12.2016 | 22:53
Откриће: Бобице које лијече све врсте рака?
Огроман проценат смртности се, међутим, може знатно смањити у блиској будућности, јер је сасвим случајно откривено како црвене бобице из прашуме у аустралијском Квинсленду убијају чак 70 одсто ћелија ове опаке болести!

Притом је цијели процес изузетно брз и без икаквих нуспојава!

Екипу научника која је дошла до овог шокантног открића предводи доктор Глен Бојл, који сматра да би помоћу ових бобица могли бити спашени милиони живота!

Научници из Бергхофер института за медицинска истраживања успјешно су изоловали састојак из бобица који убија рак и доказали да има снажан учинак на туморе главе, врата, дојке, цријева, простате, као и на меланом!

Ефекти потврђени на животињама

Бобица садржи хемијско једињење које је означено као ЕБЦ-46, а које је тестирано на бројним животињама које су обољеле од разних типова тумора.

Одлични ефекти потврђени са на више од 300 мачака, паса и коња. Састојак се налази у сјеменки бобице, а како пише ало.рс процес екстракције и његовог прочишћавања веома је компликован.

Група људи је подвргнута тестирању лијека базираног на аустралијским бобицама

Експериментални третман рака лијеком који је базиран на аустралијским бобицама, засад је показао да лијек уништава ћелије рака у року од двадесетак минута. Лијек се тренутно тестира у Квинсленду.



Дениз Пауел којој се тумор појавио испод пазуха, дио је овог тестирања. Третман је код ње имао радикалне ефекте, а недавно је дала интервју и за Канал 7.

Изјавила је да јој је доктор рекао "Овај тумор могу уклонити, али ако се појави још, мораћемо ампутирати руку", након чега се пријавила у групу за тестирање овог лијека. Била је шокирана кад јој је лијек убризган директно у израслину испод пазуха.

"Двадесет минута након третмана тумор је постао љубичаст, а послије неколико минута је поцрнио. Пар дана послије тумор је у потпуности одумро."

ЕБЦ-46 дјелује тако што покрену одговор имуног система, након чега бијела крвна зрнца почињу с уништавањем тумора.



НАПОМЕНА: Молимо Вас да податке из текста схватите информативно, јер они не могу замијенити љекарски преглед. У случају да уочите неке промјене на свом тијелу, а указују на симптоме неког облика рака, савјетујемо вам да одмах одете доктору.

(Цханнел7/ало.рс/информер.рс/тхе Сун)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Сале

14.12.2016 22:16

Ајде не би ли Бог дао да је то ОК

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рррр

15.12.2016 08:10

Нецел дати господ да се и то цудо деси.

Name

Муња

15.12.2016 06:12

Коме је то у интересу ? Докторима није то је за сигурно пропао би им бизнис

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако је Муња

18.12.2016 07:15

Данас је време грабези и "прављења" пара на брзину. Засто би неки дозволили здраво цовецанство кад им то не доноси профит.

Name

сандра станковиц

15.12.2016 23:37

Хвала драгом богу јехови кад су насли и овај лијек

ОДГОВОРИТЕ