Бизарни случајеви враћања из мртвих

Ове људе су прогласили мртвима, неке су већ и оплакали, а те бизарне грешке готово су их стајале живота.

Свијет 13.12.2016 | 08:43
Бизарни случајеви враћања из мртвих
Ове приче нису сценарији Стивена Кинга, већ стварни догађаји које су доживели људи широм света. Они су грешком проглашени мртвима, а у свет “живих” вратили су се на опште чуђење…

1. Бака која се вратила из мртвих да би скувала ручак

Кинескињу Ли Сјуефенг су прогласили мртвом након што је њено тело пронађено у спаваћој соби без икаквих знакова живота с видљивом раном на глави. Сместили су је у сандук у њеној кући, али на њену срећу, он није био запечаћен. Након пуних шест дана жилава бакица се пробудила из стања дубоке несвести и устала из сандука. Планови за њену сахрану били су договорени, а већ је и одржано бдење.

Дан пре сахране, пријатељи и породица су се окупили у кући да би пронашли празан сандук. Након бизарне потраге за телом, бакицу су пронашли у кухињи за шпоретом. Није јој било јасно зашто је чудно гледају, а касније је објаснила да се пробудила након што је дуго спавала. Била је страховито гладна, па је одлучила да скува нешто.

2. Проститутка умрла на “задатку”

Проститутка из Зимбабвеа умрла је током секса с клијентом у хотелској соби у Булавеју. Након што се срушила, њена уплашена муштерија је позвала полицију, а на опште чуђење вратила се међу живе баш када су њено тело ставили у метални сандук. Пробудила се вриштећи “Желите да ме убијете!” Уплашении гости и хотелско особље су се разбежали. Потресену проститутку с надимком Мандло кући је отпратила друга проститутка.

3. Пробудила се након три дана у мртвачници

Невероватну 61-годишњу Рускињу лекари су чак два пута прогласили мртвом, али ниједном није заиста умрла. Људмилу Стеблитскају одвели су у болницу након што се није осећала добро, а након што су дошле да је посете ћерка (29) и унука (9), речено им је како је преминула. Ожалошћена ћерка почела припреме за сахрану и потрошила је већ око 1.330 евра на цвеће и друге трошкове. Отишла је до болнице како би покупила мајчино тело, где су јој рекли да причека јер лекари нису урадили обдукцију.

Тада јој је пришао уплашени лекар и рекао да јој је мајка жива и да дише у свом кревету. Улетела је у собу и видела маму како је дозива. Није могла да се сети шта се догодило, само да се није осећала добро и да је дошла у болницу. Провела је три дана лежећи у леденохладној мртвачници, док ју је њена породица оплакивала. Пробудила се у припреми за обдукцију, а њена кожа се већ љуштила од силне хладноће. Лекар који је то доживео тражио је месец дана боловања.

Годину дана након тога Људмили, која пати од срчаних тегоба, догодио се још један инцидент у којем је проглашена мртвом. Овај су пут лекари били паметнији ,па се из дубоке несвести пробудила након пар сати.

4. Дечак се успавао у сандуку

Двогодишњи бразилски дечак се пробудио у отвореном сандуку, сео и усправио се, а потом затражио воде да би убрзо поновн легао и изгледао беживотно. У случају који се чини превише невероватним да би био истинит, Келвин Сантос престао је да дише услед компликација с тешком упалом плућа.

Наводно је преминуо у болници у северном Бразилу у 19 сати и 40 минута, а његово тело су замотали у врећу и дали родитељима. За њега су бдели целу ноћ и сместили га у сандук. Следећег дана је била заказана сахрана, а сат пре сахране Келвин се пробудио с речима “Тата, ја бих воде”.

Сви су почели да вриште и нису могли да верују својим очима, али Келвин је опет легао. Журно су га одвели у болницу, али лекари су поново прегледали дечака и потврдили да нема знакове живота. Породица је одлучила да одложи сахрану. Ипак, дечак се више није будио, па је сахрањен.

5. Пробудила се на својој сахрани, па умрла од инфаркта

Рускиња Фагиљу Мукхамецјанов (49) грешком лекара је проглашена мртвом. На самој сахрани догодило се чудо – покојница је отворила очи. Али сцена сопствене сахране и сама помисао да је могла да буде сахрањена жива жену је потпуно престравила, па је она вриштала као и други на сахрани. Након што су се људи сабрали, журно су је одвели у службу хитне помоћи. Ипак, помоћи јој није било – преминула је од последица срчаног удара.

(Еxпресс.хр)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Хе хе хе

18.12.2016 07:59

Толико о савременој медицини.

ОДГОВОРИТЕ