Ђурђевић: Увек ћу ''гинути'' и изгарати за Партизан...!

Фудбалер Партизана Урош Ђурђевић рекао је да му је драго да је постао нови рекордер што је постао нови рекордер Супер лиге по најбрже постигнутом голу.

Фудбал 12.12.2016 | 14:30
Ђурђевић: Увек ћу ''гинути'' и изгарати за Партизан...!
Он је оценио да је хет-трик против Чукаричког "награда за многе ружне ствари" које су му се дешавале.

Ђурђевић је постигао голове у 11. секунди, као и 50. и 61. минуту у победи против Чукаричког 3:1.

"За рекорд сам сазнао непосредно по уласку у свлачионицу и наравно да ми је драго, јер рекорд је рекорд. Што се тиче голова, они су ми награда за многе ружне ствари које су ми се дешавале у прошлости, које сам уз породицу и девојку издржао", рекао је Ђурђевић за сајт клуба.

Он је оценио да је у Партизану пронашао прави клуб.

"Уз све тренинге са екипом тренирао сам и индивидуално. Ту су, наравно, били и људи који сада воде моју каријеру и који су лудачки веровали у мене, иако је било и оних злурадих који су рекли да нисам добар играч, да сам проблематичан. На жалост тих људи, изабрао сам прави клуб, имам стручни штаб који ме поштује, хвала Богу играм добро, дајем голове, Партизан диже форму", рекао је он.

Ђурђевић је казао да је победа над Чукаричким успех целе екипе, којој је захвалио на помоћи.

"Хвала Богу, само да ме здравље послужи и трудићу се да наставим у истом ритму. Без обзира како вама то изгледа, али мени је екипа на првом месту. Замислите да је неким случајем, не дај Боже, било 3:3. Шта би значила моја три гола? Ништа", рекао је Ђурђевић.

Некадашњи играч Рада рекао је да ће увек давати све од себе за тим.

"Рекао сам скоро и сада понављам – могу да одиграм лоше, могу да промашим зицер, могу да имам голгетерски пост (не дај, Боже), али увек ћу гинути, изгарати, нећу штедети ни себе, ни друге. Нисам неко ко театралношћу скреће пажњу на себе. Терен је моја истина и ту дајем све од себе, па и преко тога. Искрено хвала навијачима на овацијама”, рекао је Урош Ђурђевић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар