Какво вријеме ће бити сљедеће седмице?

Облачно вријеме уз слабе повремене падавине и дневну температуру ваздуха од четири до девет степени Целзијусових преовладаваће сутра у Републици Српској и ФБиХ, саопштено је из Хидрометоролошког завода Републике Српске.

Република Српска 11.12.2016 | 21:58
Какво вријеме ће бити сљедеће седмице?
Ујутро ће бити умерено до претежно облачно, уз температуру ваздуха од минус три до три, на југу пет степени Целзијусових. Мраз ће се јавити само понегде.
 
Током преподнева почеће слабе падавине, на сјеверу слаба киша, а на планинама и на истоку слаб снијег. На сјеверу киша ће брзо престати па ће поподне бити суво уз делимично разведравање.

На истоку и на планинама ће бити прохладно и облачно до краја дана уз слаб снијег повремено. Ветар ће бити слаб до умјерен северозападни, у Херцеговини повремено јак.

У уторак, 13. децембра, на истоку ће бити облачно и хладније. Врло слаб снијег ће падати само понегдје на планинама у првом дијелу дана. У осталим предјелима биће умјерено облачно уз сунчане периоде.

Јутарња температура ваздуха кретаће се од минус три до један, на југу до четири, а највиша дневна од три до седам, на југу до 12 степени Целзијусових, у вишим предјелима око нуле.

У сриједу ће јутро бити хладно, уз мраз у већини предјела. Током дана биће мало топлије и претежно сунчано уз промјенљиву облачност.

Јутарња температура ваздуха биће од минус осам до минус три, на југу око нуле. Највиша дневна температура ваздуха биће од четири до 10, на југу око 12 степени Целзијусових.

У четвртак, 15. децембра, јутро ће бити хладно уз слаб мраз. Током дана на истоку биће облачно уз слабе падавине, у нижим предјелима слаба киша, на планинама слаб снијег.

У осталим предјелима остаје суво и промјенљиво облачно. Јутарња температура ваздуха од минус пет до нула, на југу до три. Највиша дневна температура ваздуха биће од четири до девет, а на југу до 12 степени Целзијусових, а у вишим пределима мало изнад нуле.

(Хидрометоролошки завод Републике Српске)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мр.x

12.12.2016 09:25

Чут ће се

ОДГОВОРИТЕ