Селектор Обрадовић: Не знам ни до кад имам уговор!

"Мислим да имам право да кажем да је смршао или да бих волео да има више килограма. Или да ми се не свиђају те методе с лајфкоучем", каже Богдан Обрадовић о Новаку Ђоковићу. Неизвесно да ли ће и даље бити селектор.

Тенис 11.12.2016 | 22:15
Селектор Обрадовић: Не знам ни до кад имам уговор!
Да ли је време за новог селектора Дејвис Куп репрезентације?

Селектор мушке тениске репрезентације Србије Богдан Обрадовић близу је одлуке да се повуче са тог места, пише данашњи "Блиц'', а преноси Тањуг.

Обрадовић, који је на челу Дејвис куп тима Србије девет година, о могућем повлачењу разговарао је са најбољим српским тенисерима.

"Искрено, ту сам за сада, видећемо... Волим овај посао, ту сам већ 11 година, али не знам ни до када имам уговор. Ми се сваке године договарамо", рекао је Обрадовић.

Он је у последње време често критиковао исхрану и рад Новака Ђоковића, као и методе његовог тренера Пепеа Имаза, али да сматра да између њих не постоји неспоразум.

"Једноставно, не прихватам те методе, а новинари ме зову, питају, и онда кажем шта мислим. Нема ту конфликта", каже Обрадовић.

Селектор Србије, коју је 2010. године предводио до титуле првака света, истиче да није сигуран да ли се Ђоковић наљутио на њега због коментара.

"Није ме звао да ми каже да је љут. Знао сам ја раније да критикујем и Вајду, па и Бекера када је био анемичан у боксу на Ролан Гаросу, али то су оперативне ствари, конструктивна критика", казао је Обрадовић.

Он је рекао да не жели ни да се преко ноћи забораве све лепе ствари.

"Богу хвала, учествовао сам у Новаковом стварању свих ових сезона, толико тога смо прошли заједно. Зато и мислим да имам право да кажем да је смршао или да бих волео да има више килограма. Или да ми се не свиђају те методе с лајфкоучем. Емоције утичу на духовност, а не на спортске резултате. Не прихватам то", закључио је Обрадовић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар