Пријовић: И предсједник Пољске је пјевао са нама!

Фудбалер Легије из Варшаве Александар Пријовић рекао је да је његовој екипи пласман у нокаут фазу Лиге Европа честитао и председник Пољске Анџеј Дуда.

Фудбал 10.12.2016 | 11:30
Пријовић: И предсједник Пољске је пјевао са нама!
Легија се у Лигу шампиона вратила после 21 године, а у Групи Ф је заузела треће место па ће се на пролеће такмичити у Лиги Европа.

Екипа из Варшаве је пред последње коло имала само бод, па јој је за пласман у нокаут фазу Лиге Европа била потребна победа против Спортинга. Легија је у томе и успела, победила је са 1:0, а једини гол на утакмици постигао је Гиљерме у 30. минуту на асистенцију Пријовића.

"Чињеница да је председник Дуда дошао у нашу свлачионицу након утакмице значи да смо стварно урадили нешто посебно. Никад га раније нисам срео... Атмосфера у свлачионици је била одлична, председник је чак певао с нама", рекао је Пријовић, објављено је на сајту Уефе.

Пријовић је навео да је да је његова екипа успела да преживи "групу смрти" у којој су осим Спортинга били и Борусија из Дортмунда и Реал Мадрид.

"Почели смо веома лоше, примали смо доста голова, били смо превише уплашени, превише смо респектовали противнике. Али, учили смо из болних лекција, одрасли смо као тим. Најгора је била прва утакмица против Борусије коју смо изгубили са 6:0 код куће, био је то шамар. Али, онда смо се пробудили и на крају преживели групу смрти. Ово је стварно супер", рекао је швајцарски фудбалер српског порекла.

Пријовић је задовољан и својим партијама.

"Ово је дефинитивно један од најбољих периода у мом животу. Играо сам Лигу шампиона први пут, постигао сам два гола Борусији и, на крају, сам помогао свом тиму да победимо Спортинг", рекао је Пријовић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар