Тевес: Можда одем у Кину, а можда у пензију!

Фудбалер Карлос Тевес изјавио је да још увек није размислио о понуди кинеског клуба Шангај СИПГ и открио да постоји могућност да се у јануару и пензионише.

Фудбал 09.12.2016 | 22:30
Тевес: Можда одем у Кину, а можда у пензију!
Нападач Боке Јуниорс могао би да постане најплаћенији фудбалер на свету ако прихвати понуду кинеског клуба у зимском прелазном року, који нуди 40 милиона евра по сезони.

"У овом тренутку мислим само на Суперкласико. Имам превише ствари с којима морам да се бавим да бих размишљао о понуди из Кине. Прво је ту Ривер, онда Колон, а онда женидба," рекао је 32-годишњи фудбалер.

Тевес се прошле године вратио у Аргентину и од тада је одбио понуде појединих клубова кинеске Супер лиге. Медији су спекулисали да је Аргентинац прошле године одбио понуду клуба Шангај СИПГ од 24 милиона евра по сезони.

"Годину завршавам јако уморан, на одмору ћу да размислим о томе. Хладне главе ћу да изаберем оно што је најбоље за мене, моју породицу и Боку. Не само да бих могао да одем из Боке, него бих могао и у пензију“, закљућио је бивши фудбалер Јувентуса.

Ако на крају прихвати понуду из Кине, он би у Шангај Шенсу играо заједно са Дембом Ба и Обафемијем Мартинсом који од ове године носе дрес кинеског клуба.

Тевес је каријеру почео у Боки 2001. године, а три године касније прешао је у Коринтијанс. Он је 2006. године потписао за Вест Хем, а затим је играо за Манчестер јунајтед и Манчестер сити са којима је освојио шампионске титуле у Енглеској. Тевес је 2013. године прешао у Јувентус, са којим је био двоструки првак Италије и финалиста Лиге шампиона.

Прошле године вратио се у Аргентину и од тада је освојио титулу и Куп са Боком.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар