Новак већ пронашао новог тренера?

Најбољи српски спортиста у историји Новак Ђоковић растао се у уторак са Борисом Бекером, а наводно је већ пронашао новог тренера.

Свијет 08.12.2016 | 21:00
Новак већ пронашао новог тренера?
Ђоковић је окончао изузетно успешну трогодишњу сарадњу са легендарним немачким играчем током које је освојио 25 титула и шест Грен слемова, укључујући и четири узастопна на три различите подлоге, што никоме никада није пошло за руком.

Новак је истакао да је сарадња са Бекером окончана јер је остварен циљ, а румунски и аустралијски медији пишу да ће наредни тренер српског играча бити Дарен Кејхил.

У питању је дугогодишњи аустралијски тренер који се бавио тенисом од 1985. до 1995. године. Много веће успехе је остварио као тренер, а у каријери је радио са Лејтоном Хјуитом, Андреом Агасијем и ендијем Маријем изнеђу осталих.

Хјуит је уз Кејхила постао најмлађи број један у историји, а Агаси најстарији.

Кејхил је током 2016. тренирао Симону Халеп и наводно управо због договора са Ђоковићем неће продужити сарадњу са Румунком. Он није желео да потврди, али ни да демантује ову информацију.

„Мислим да су Новак и Борис имали веома добру сарадњу. Шест Грен слемова током три године је велики успех. Бекер је допринео да Новак постане ментално и физички јачи. Борис је рекао довољно, ја више од тога нећу коментарисати“, рекао је Кејхил.

Биртанске кладионице су већ понудиле квоте на избор Новаковог новог тренера, али међу њима није било Кејхила.

Извор: Б92
Фото: Геттy имагес

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Радивоје Прасцевиц

08.12.2016 21:59

Брате тренер био па се променио а НОВАК ДЈОКОВИЦ СРБИН БИО СРБИН И ОСТАО.ВЕЛИКИ ПОЗДРАВ из Канаде...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РадикалНО

08.12.2016 22:38

Да ли је још увек Србин, нисам сигуран. Уместо крста који је носио о врату сад техли неки камен. Са оним секташом Имазом стално је ба неким ритуалима. Мислим да је ово на жалост крај једне блиставе спортске каријере... Прерано.

Name

.

09.12.2016 05:33

Потпуно се слазем са господином "радикално", гдје му је крст који је љубио након сваке побједе,висе се и не крсти након побједа,ја Новака јако волим,и ово писем из разлога сто ми је зао,заиста,најискреније ми је зао,сто се тако промјенио

ОДГОВОРИТЕ
Name

црногорац

09.12.2016 14:28

НОЛЕ је понос Српски највеци свих времена

ОДГОВОРИТЕ