Борис Бекер открио Нолетове "проблеме"

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић и немачки тренер Борис Бекер у уторак су окончали успешну трогодишњу сарадњу.

Свијет 08.12.2016 | 14:23
Борис Бекер открио Нолетове "проблеме"
После раскида сарадње током које је најбољи српски тенисер освојио 25 трофеја, од чега шест Грен слем титула, Бекер је прилично отворено причао о том периоду и открио неке детаље из приватног живота Новака Ђоковића.

Последње месеце сарадње обележила је криза у игри српског тенисера, која је почела по освајању Ролан Гароса, односно раног испадања на Вимблдону.

После пораза од Кверија на Вимблдону, Ђоковић је био неуобичајен на конференцији за новинаре, где је говорио о породичним проблемима.

Бекер је рекао да је тако било јер је 29-годишњи тенисер имао проблема да усклади професионални и приватни живот. Јавност је тада спекулисала да су Новак и Јелена пред разводом.

"Не знам да ли је имао приватних проблема. Он је срећно ожењен, има прелепог сина. Али, професија тенисера је можда једна од најсебичнијих у спорту, пошто се ради само о теби, а он је стално говорио да је породичан човек, а наравно супруга и остатак породице морали су да буду у другом плану.

То не може тако да буде заувек и мислим да је на то мислио. Мислим да није било проблема. Упознао сам његову супругу, она је дивна и веома, веома подржава свог мужа. Али, не проводе довољно времена заједно. Тако сам и ја пре 20 година. Таква је природа тениског посла", рекао је он.

Упркос лошијим резултатима Ђоковића у другом делу године, Бекер верује да је српски играч најталентованији тенисер и подржао га да то докаже следеће године.

"Сигуран сам да ће га болети чињеница што је изгубио прво место од Ендија Мареја. Знам да га боли пораз од Стена у финалу Ју Ес опена.

Мислим да му је то на чудан начин и требало, да види како изгледа када губиш, пошто није губио у последње две, две и по године.

Уверен сам, а ја ћу бити његов највећи навијач следеће године, да ће вратити прво место на АТП листи и доминацију у тенису. Али, мора да се врати на посао, мора да се врати сатима тренинга и да се преусмери на оно што га је и учинило јаким", рекао је Бекер.

Извор: Курир

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ел бимбо

08.12.2016 13:29

Ако му је зена правила проблеме, онда је бас глупаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

перо

08.12.2016 14:44

Он је спао са баглама цом је престо јести месо,и узо неког сектаса гуруа за тренера,небуде ли јео месо мораце му и зена тразити другог,јер од траве се не ДИЗЕ

Name

***

08.12.2016 15:43

Тако је Перо, ко је јео месо тај је и ' теро...

ОДГОВОРИТЕ