Заборављени Ђурђић: Најгорих шест мјесеци у каријери!

"Свуда сам оставио бољи утисак, нигде нисам затворио врата. Само се код нас за четири-пет месеци све заборави, испадне - да ништа не знам. Није тако", каже нападач црно-белих.

Фудбал 10.12.2016 | 12:30
Заборављени Ђурђић: Најгорих шест мјесеци у каријери!
„Зарад љубави према клубу спустио се испод неког финансијског нивоа. Велики је навијач Партизана и са нама жели да направи велике ствари“.

Овим речима је Партизанов спортски директор Ивица Илиев најавио сарадњу са Николом Ђурђићем, тада означеним као једно од три највећа појачања у Хумској 1 минулог лета. Данас искусног центарфора нема ни на радару. На тринаест утакмица мрежу је затресао само једном, а последњи пут на терену је био још крајем октобра, када је Парни ваљак гостовао Раднику у Сурдулици. У протоколу се није нашао још од 6. новембра и меча са Новим Пазаром.

Чини се да је растанак на зиму једина логична опција?

"Не знам... Имам уговор на још годину и по", започиње Ђурђић разговор за Спортски журнал, па наставља:

"Знам колико вредим. Играч сам Партизана, нигде не журим. Сигуран сам да ћу да донесем праву одлуку".

Каже некадашњи голгетере Хаугесунда, Хелсинборга, Малмеа, Гројтер Фирта и још неколико немачких клубова да није разговарао са Илиевим, да има коректан однос са тренером Марком Николићем, да тренира са екипом и да му засад све делује нормално. Али, не крије колико му је тешко.

"Скоро осам година играо сам 'преко'. Ово су ми најгорих шест месеци у каријери! Свуда сам оставио бољи утисак, нигде нисам затворио врата. Само се код нас за четири-пет месеци све заборави. Испадне - да ништа не знам. Није тако", сигуран је Ђурђић.

И поред свега, каже да је за целу ситуацију највећи кривац искључиво - он.

"Ја сам крив, 99 одсто. Ниједног тренутка нисам пребацио кривицу на другог. Ја сам био на терену. Жао ми је што ниједну утакмицу, изузев премијере против ОФК Бачке у Новом Саду, нисам одиграо свих 90 минута. Е, то ми упада у очи. Иначе, ја сам крив, нема дилеме", закључује Ђурђић причу за Журнал.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар