Београд: Сестру отели јуче, а брата данас

Малолетни Н.Ђ. (14) из београдске општине Лазаревца нестао је данас на путу кући из школе, тврдили су чланови његове породице. Он је након неколико сати потраге пронађен, саопштили су из МУП-а. Интересантно је да је у питању брат такође малолетне Наташе Ђ. (15) која је полицији пријавила да су је јуче отела, тукла и сексуално злостављала два мушкарца.

Србија 06.12.2016 | 15:33
Београд: Сестру отели јуче, а брата данас
Како су за "Блиц" испричали чланови породице петнаестогодишњу Наташу су отела два мушкарца који су је тукли, малтретирали, и сексуално злостављали. Мушкарци су од девојке тражили и да им покаже школу у коју иду њена млађа браћа, тврде такође чланови породице.

"Отели су је, злостављали, поломљена јој је рука. Сада су отели и дечака, звао ме и рекао да га спасимо" рекла је за "Блиц" Љиљана Ђ, бака дечака и девојчице.

Како незванично сазнајемо, девојка је наводно отета због ујака, који је од раније познат полицији, међутим још увек није јасно на који начин би он могао да буде умешан у случај.

Према незваничним информацијама, девојка и ујак се налазе у полицији где дају исказе, а такође је пријављен и нестанак малолетног дечака.

Полиција је око 15 сати саопштила да је дечак пронађен након неколико сати потраге.

"Брзом и ефикасном акцијом, припадници Министарства унутрашњих послова пронашли су у центру Лазаревца 14-годишњег дечака, чији је нестанак данас пријавила његова мајка. Полиција наставља рад на расветљавању свих околности овог догађаја" саопштено је из МУП-а Србије.

Извор: Блиц
Фото: Оливер Бунић / РАС Србија

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Роки

07.12.2016 15:22

Док је Сутановац био на власти, овога у Србији није било.

ОДГОВОРИТЕ