Трамп иде на Ротшилде

Доналд Трамп је обећао да ће укинути Федералне резерве и вратити златни стандард када уђе у Белу кућу у јануару.

Свијет 05.12.2016 | 22:50
Трамп иде на Ротшилде
Један од Трампових избора за секретара финансија, Џон Алисон, је наговестио да ће он спровести златни стандард када се тренутна шефица Федералних резерви, Џенет Јелен, повуче 2018. године.

Цонсервативедаилyпост.цом извештава:

Током кампање, Трамп је често доводио у питање будућност политичке независности Федералних резерви. У складу са тим коментарима, Алисон жели да укине Федералне резерве и да се врати на златни стандард.

У ствари, Алисон преузима тај реторички један корак даље. Док делује као шеф Цато института, Алисон је објавио неколико теза које указују да су Федералне резерве застареле и да треба да буду укинуте јер ограничавају власт народа и омогућавају милијардерима да воде банке на глобалном нивоу.

“Ја бих се решио Федералних резерви јер је нестабилност у економији првенствено узрокована ФЕД-ом,“ написао је Алисон 2014. године.

Алисон тврди да би Федералне резерве, које угрожавају стабилност финансијског система, желеле да се тржиште пусти да се само регулише.


САД никада нису имале сталан, текући проблем са инфлацијом док нису створене Федералне резерве 1913. године.

Федералне резерве систематски кажњавају оне који покушавају да спасе свој новац. Инфлација је порез, а вредност сваког долара сваким даном помало опада.

Систем Федералних резерви је дизајниран тако да зароби људе. Намера банкара је била да заробе америчку владу у бескрајној спирали дугова из којих никада није могла да побегне, а већина Американаца то не разуме. У ствари, већина Американаца не разуме одакле долази новац или како се он вреднује.

Поента је да Федералне резерве треба да буду укинуте да би се смањио национални дуг, створила радна места, и да би се народу вратила већа моћ.

Огромна већина ових предлога су директно у равни са жељом Доналда Трампа да поништи прописе финансијским институцијама.

То би обезбедило стабилнија средства за тржишта као и омогућавање да се монополизација банака сруши, уместо што се допушта да мање од десет људи контролише све светске банке.

Федералне резерве су у срцу већине економских проблема са којима се САД суочавају. Бескрајно задуживање и штампање новца ће довести до масовне инфлације, а каматне стопе не могу заувек остати ниске. Врло је могуће да поново дође до колапса тржишта уколико се не направе драстичне промене.

Трампов састанак је више него значајан, готово је револуционаран. Ни један председник се није усудио да одузме власт Ротшилдовима и другим милијардерским припадницима елите који контролишу све светске банке.

Могуће је да су ово кораци ка елиминацији једне од најкорумпиранијих банкарских шема које су икада постојале у Америци.

Треба ли Доналд Трамп да ради на томе да се укину Федералне резерве?

Wебтрибуне.рс

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Аналогија

05.12.2016 21:55

То су исто покушали уадити Линкон и Кенеди и завршили су како су завршили...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микиц

06.12.2016 04:11

То сам мислио исто да казем. Кенеди се спремао да укине Федералне Ресерве и своју намјеру је платио зивотом. Убијек је прије тога од Тајних и јавних владара из сенке. Бозе, ЦУВАЈ зато ПРЕСЈЕДНИКА Трампа у добром здрављу и дугом зивоту да мозе успјесно заврсити дјело запоцето!

Name

Хм

06.12.2016 09:51

Времена се мијењају.

Name

Да не би

05.12.2016 23:20

Само ме занима гдје це да надју то злато дал це ици и сакупљати од куце до куце ил це имигрантима из Мексика цим.их улове да ваде златне зубе и скидају накит ил це да доведу Коперфилда да извлаци злато из сесира. Ил це да се обрате за помоц највецем Трамповом присталици он има у стеку кило злата да им да а за узврат це у Лактасе да додје коферциц од кума Доналда. Сад озбиљно мало,толико долара је у оптицају да је теоретски немогуце обезбиједити ту колицину злата

ОДГОВОРИТЕ
Name

адзенда

06.12.2016 09:50

Ајде не лупетај.