Утакмица БИХ - Шпанија у јуну у Бањалуци?!

Рукометна репрезентација БиХ могла би утакмицу против Шпаније у квалификацијама за ЕП играти у јуну у Бањалуци, најављено из РСБиХ.

Остали спортови 07.12.2016 | 09:15
Утакмица БИХ - Шпанија у јуну у Бањалуци?!
Рукометни "змајеви" могли би постати прва сениорска селекција БиХ у било ком спорту која је одиграла утакмицу у Бањалуци.

Такву могућност најавили су из Рукометног савеза БиХ, а не ради се о ревијалном мечу нити о утакмици млађих категорија, већ о мечу квалификација за ЕП у Хрватској против Шпаније.

"Моја жеља и жеља предсједника Рукометног савеза РС, г. Миличевића, је да се утакмица са моћном Шпанијом идуће године у јуну игра у дворани Борик у Бањалуци. Ја бих заиста то неизмјерно желио и мислим да не постоји ниједан разлог да се то не деси", рекао је генерални секретар РСБиХ Смајо Карачић и истакао да нема никакве дилеме о томе да ли би овај меч требао да се игра у Бањалуци или не.

"То је мој став, хоће ли се неком свиђати, искрено, не интересује ме. Дошло је вријеме да град Бањалука и људи који воле рукомет и који знају шта је рукомет погледају једну моћну Шпанију и једну нашу добру репрезентацију, једну добру утакмицу и ту немам никаквих дилема", рекао је Карачић, који је у понедјељак био у Бањалуци и као гост присуствовао сједници Управног одбора Рукометног савеза РС на којој се причало о најављеној пререгистрацији РСБиХ.

Извор: мондо.ба

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ста реци

07.12.2016 09:34

Дефинитивно утакмица високог ризика јер би навијаци Борца тразили сукоб са навијацима БиХ

ОДГОВОРИТЕ