О’Саливен: Осјећам се као Новак, Рафа и Роџер!

Легенда снукера Рони О’Саливен рекао је да се често осећа као највећи светски тенисери.

Остали спортови 07.12.2016 | 14:45
О’Саливен: Осјећам се као Новак, Рафа и Роџер!
О’Саливен је у недељу поражен у финалу Отвореног првенства Уједињеног краљевства од Марка Селбија са 10-7, па је тако претрпео први пораз у финалу тог турнира после пет победа.

Управо је Селби први човек који је О’Саливена победио и у финалу Светског првенства, а 41-годишњи Енглез каже да сви играчи имају огроман мотив када играју против њега, па се често осећа као Новак Ђоковић, Рафаел Надал и Роџер Федерер.

„Када неко игра против мене, делује као да је тај меч финале Купа за њега, слично је било Стивену Хендрију док је играо. Против кога год да је играо, то је био велики меч. Док год будем играо, увек ће тако бити. Људи воле да играју против некога ко је освојио толико турнира. То је као са Рафаелом Надалом, Новаком Ђоковићем и Роџером Федерером у тенису. Они се издвајају од свих осталих“, рекао је О’Саливен.

Са друге стране, Марк Селби је изјавио да је имао додатни мотив у финалу јер га често критикују да је досадан и да игра преспоро.

Селби је већ годинама далеко најконстантнији играч снукера и чврсто држи прво место на ранг листи.

„Инспиришу ме критике, то ми даје додатну мотивацију. То ме тера да уложим још више труда. Ја схватам да не могу сви да играју као Рони, он је јединствен.“

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар