Видео - Лишчевић и Поп-Лазић: Немамо појма како смо то урадиле!

Кристина Лишчевић и Слађана Поп-Лазић су нам приредиле мало магије у првој утакмици наше репрезентације против Словеније на Европском првенству у Шведској.

Остали спортови 05.12.2016 | 19:15
Видео - Лишчевић и Поп-Лазић: Немамо појма како смо то урадиле!
Акција је била невероватна, а додавање Лишчевићеве ка Поп-Лазићевој нестварно. За шпице на свим телевизијама.



- Сви су нас питали како смо то извеле. Немам појма како смо то урадиле. Заиста сам јој тешку лопту послала. То може само мој „луди“ мозак да смисли – бескрајно позитивна Лишечвића је покушала да објасни магију.

Некако ти најбољи потези повлаче се баш у најтежим ситуацијама.

- Ма ја чак у својој глави никада и не поставим знак питања, да ли то нешто треба да одиграм или не. Само пошаљем лопту. После када сам гледала снимак, запитала сам се: „Па добро да ли си нормална? Шта то радиш?“ – Лишчевићева није скидала осмех са лица.

А Слађана Поп-Лазић нам је објаснила да је то сасвим нормално за њих две.

- Не могу да ва откријем тајну како смо извеле – у шали је одговорила Поп-Лазићева која са трибина има посебан ветар у леђа, јер је породица стигла да је бодри. – Од Кики сам такво додавање могла и да очекујем. Стварно је било супер.

Обе су се сложиле шта ће бити кључ против Шпанкиња у другом колу које се игра у уторак у 18.30.

- Ми смо победиле Словенке, али смо свесне да то није то. Кључ ће бити добра одбрана. Морамо то да одиграмо много боље – рекла је Поп-Лазићева, а Лишчевићева додала: - Шпанкиње су доста заједно, имају успоне и падове, изгубиле су лако од Швеђанки, и њима је утакмица против нас „бити или не бити“. Физички су јаке, безобразне у позитивном смислу, иду до краја, тако да ће бити тврда и тешка утакмица.

Како су наше рукометашице добре пријатељице са Шпанкињама, а и смештене су у истом хотелу, па се стално виђају, имале су шта да им поруче у пролазу до соба, ресторана...

- Видела сам другарицу Шпанкињу и рекла сам јој да се надам да ће и против нас одиграти слабије – рекла је Слађана Поп-Лазић.

Иако је понедељак на шампионату за наше девојке слободан дан, нема превише опуштања.

- Понедељак пре подне смо искористиле да идемо у теретану, после подне идемо на тренинг. Нема пуно слободног времена – истакла је Поп-Лазић.

Лишчевићева је већ испланирала како ће провести понедељак вече.

- Гледаћу рукомет. Гледаћу Рускиње и Хрватице, пратићу остале резултате. Већ се десило једно изненађење, Немачка је савладала Холандију. Биће занимљиво све време надметања.

"Како се осећате данас"

Кристина и Слађана су на допдоворени интервју дошле са папирима на којима су се налазили нацртани смајлићи.

- Играле смо се игре „како се осећаш данас?“. Све смо морале да нацртамо смајлиће у складу са расположењем. Ја сам нацртала да се осећам као анђео, али су ми додали рогове јер кажу да сам „ђаволак“ – објаснила је свој смајли Лишчевићева.

Поп-Лазићева је имала другачије објашњење.

- Мој се више односи на сутрашњу утакмицу – објаснила је „збуњеног смајлија“.

- Баш занимљив одговор – уз осмех је одговорила Лишчевићева.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар