Несвакидашњи оглас београдског студента

На Фејсбук групи „Студенти београдског универзитета” освануо је несвакидашњи оглас, који је део пратилаца насмејао, док је неке озбиљно згрозио. А све је на почетку деловало као сасвим обична потрага за цимерком...

Србија 05.12.2016 | 16:50
Несвакидашњи оглас београдског студента
Наиме, студент Ненад М. објавио је да тражи некога с киме би поделио кирију за стан у центру Београда, недалеко од Главне поште.





"Тражим цимерку. Стан се налази на Душановцу у близини Поште. Стан има 32 квадрата плус једну терасицу, сбб кабловска, интернет, грејање на струју. По особи све износи око 40-60 евра у зимском периоду (јер је грејање на струју) и око 30 евра ван зимског периода", почео је опис овај младић и додао да стан поседује и сређено купатило са веш машином, кухињу, трпезарију, терасу, искрено је отпочео свој пост овај младић.


Додатни плус за потенцијалног сустанара је, како је објаснио, могућност за смањење станарине.


"Уколико би потенцијална цимерка била спремна да преузме на себе део обавеза око евентуалног сређивања стана и кућних послова у смислу пеглања итд, вољан сам да изађем у сусрет што се тиче смањења кирије", прецизирао је Ненад.


Самим тим, постало је кристално јасно зашто је станарина тако ниска. Управо је ситуација у стану оно што је изазвало лавину коментара. Гомила неопраног суђа, прљавог веша и ђубрета по стану вероватно је један од разлога зашто је овај младић остао без цимера, сагласни су чланови ове Фејсбук групе.

Извор: Курир

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

лоло

05.12.2016 16:09

Не бих се слозио да н н трази цимерку из разлога прања судја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нк струцњаци одраде

05.12.2016 16:31

Црни и руменко знају све ал теско засуцу рукаве

ОДГОВОРИТЕ
Name

мујке

05.12.2016 18:48

У таким условима којима ти зивис мозас добити само КОЗУ за цимерку

ОДГОВОРИТЕ
Name

лоло

05.12.2016 21:07

Ништа не разумијете, момак је врло мудро поступио.

ОДГОВОРИТЕ