Божинов: То што сам Бугарин...

Нападач Партизана Валери Божинов каже да му није сметало да заволи клуб и навијаче иако је Бугарин.

Фудбал 05.12.2016 | 22:30
Божинов: То што сам Бугарин...
Божинов је у Партизан стигао пре годину и по и на 55 утакмица постигао 25 голова, од чега 23 у Суперлиги Србије.

"Партизан не зависи ни од Божинова, ни од било ког другог појединца. Нисам егоиста и челници клуба знају да са мном увек могу отворено да разговарају о свакој опцији. То што сам Бугарин није ми засметало да заволим клуб и навијаче као да сам овде цео живот",рекао је Божинов за "Вечерње новости".

Протекле седмице црно-бели су ремизирали са Војводином у Новом Саду (0:0), а Бугарин је пропустио две сјајне шансе за гол, погодио је у једној стативу.

"Много жалим за пропуштеним приликама, ипак, време не могу да вратим. За разлику од неког претходног периода сада много чешће улазим у прилике, међутим, лопта ме не слуша, неће у гол. Код те прве прилике Лео ми је дао сјајну лопту, а ја сам лоше шутнуо, док сам код друге све урадио фудбалски и испречила се статива. Не иде да тражим некакву срж проблема, фудбал је то, морам да останем хладне главе и погодим следећи пут", рекао је Божинов.

Прошле сезоне је дао 18 голова за Партизан, ове је тренутно на седам.

"Све се врати пре или касније, ако радиш добро. А ја хоћу да радим и више и квалитетније, баш сам то и рекао тренеру да би требало да останем и после тренинга да радим додатно како бих подесио нишанске справе. То што није ушло против Напретка и Војводине ваљда ће када на наш стадион дође Јавор", истиче Бугарин.

Црно-бели ће угостити тим из Ивањице од 18 часова у Хумској 1.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар