У Сарајеву брутално претучене двије жене

Две жене, из сарајевског насеља Алипашино Поље, брутално су претучене јуче на улици у овом несељу и то у присуству малолетне деце.

Босна и Херцеговина 01.12.2016 | 08:48
У Сарајеву брутално претучене двије жене
Инцидент се догодио усред дана на Алипашином Пољу, у Б-фази, чему је сведочио већи број људи, али нико им није притекао у помоћ, осим једног мушкарца који је на крају и сам нападнут, пише Фактор.ба
 
Две сестре, с троје деце, на крају су са тешким повредама завршиле у Клиници ургентне медицине (КУМ) Универзитетског клиничког центра у Сарајеву, где им је указана лекарска помоћ. Случај је пријављен и Полицијској станици Нови Град.

"Сестра и ја смо са децом шетале улицом. Поред нас је прошла жена, за коју смо нешто касније сазнале да станује у згради близу мене, и на поводцу је водила три пса. У близини је био и пас луталица. Разговарајући са сестром ја сам прокоментирала: Да их хоће напокон склонити са улице. Наравно, то се односило на пса луталицу.

Наставиле смо ходати, да би се потом та жена обрушила на нас. Напросто је 'подивљала'. Почела је ударати сестру и вући је за косу. У том моменту нисмо знале шта нас је снашло и шта се уопште дешава. Како сам одреаговала да помогнем сестри, тако је жена почела ударати и мене, вући ме за косу, а потом ме је свом снагом ударала по лицу. Почела ми је тећи крв из носа и кроз уста," прича претучена жена.

Овој немилој сцени су сведочила њихова деца.

"Свему је сведочила и већа група људи. Само су стајали са стране и посматрали шта се догађа. Нико нам није хтео да притекне у помоћ. Ту се нашао и мушкарац који је у једном моменту придржавао моје дете од две и по године. Биле смо потпуно изгубљене.

Како сам се окренула да узмем дете од тог човека, жена ме поново почела ударати и вући за косу и онда ме оборила на земљу. Покушавала сам је одгурнути ногама, али у шоку више нисам имала снаге да се борим. Викала сам да неко позове полицију, али нико није ништа урадио. Само су мирно стајали и гледали" наставља нам причу.

У међувремену ту се појавио познаник две сестре и позвао полицију, да би га потом напала група мушкараца и изударала га. Док се све ово дешавало на улици, супруг жене која их је напала је то посматрао с прозора и урлао.

"На крају смо завршиле у Хитној помоћи, а потом и на КУМ-у, па на Клиници за болести уха, грла и носа. У КУМ је дошла и та жена са супругом. Горе се наставила свађати с нама и покушала нас поново ударати. Имала сам осећај да ове особе сви већ познају, како у КУМ-у, тако и у полицији.

Супруг од жене која нас је напала је разговарао и с мојим супругом и говорио му нешто у смислу да смо ми њу напале прве, што апсолутно нема везе с истином. По повратку из Клиничког центра ми смо још једном били у Полицијској станици Нови Град. Што се тиче полиције, они су заиста коректно поступили. Побринули су се за децу, загријали су аутомобил и сместили децу унутра, како не би проживљавали додатну трауму.

Деца су и сада у шоку, сестра и ја смо у шоку. Рођена сам на Алипашином Пољу, одрасла сам ту, овакво нешто ми се у животу није догодило. Просто не знам како ћу сутра изаћи на улицу, а да не доживим поново исту сцену. Не знам ко је жена која нас је напала, нити знам њеног супруга. Не знам хоће ли сутра можда потегнути нож или оружје на нас. То сам рекла и полицији. Објаснила сам да сам у страху" истакла је ова жена.

Извор: Фактор.ба

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

Дивљаштво

01.12.2016 08:16

У веће градове су дошли полуписмени примитивци који држе и псе у становима.Важно им је када оду у своја села да кажу: Ја живим у цеентру!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Дивљаство

01.12.2016 10:10

На западу само сиротиња зиви у граду,односно центру града а код нас је то као несто велико.Наси су мозгови јос увијек незрели за цивилизовано друство.

Name

БЛ

01.12.2016 10:34

Исто је и у Паризу, Лондону или Бечу. Само примитивци држе псе у становима. Ајд ти сељак врати се у свој родни завичај па тамо паметуј

Name

Топ

01.12.2016 08:54

Зашто је забрањено сматрати да пас није за стан и да није нормално да га вуцају по кафанама и ресторанима? Купи кућу,уреди двориште и пусти пса нека трче около.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислим

01.12.2016 10:21

Љубитељ паса и посјрдујем пса али се слазем с тобом пас је пас и то треба остати уосталом зивот пса у куци није пасији зивот.

Name

за дивљаство и топ

01.12.2016 10:57

Цини ми се да сте мало "отисли" од теме. У овом слуцају су у питању људи а не зивотиње,ал злокобни и агресивни људи (зена). И да је та зена добила лицно коментар због паса није разлог да дивља и употребљава силу... ал балкан је ово...

Name

xxx

01.12.2016 11:19

Бозе сацувај на алипасином сам провела пола зивота сад се населило све и сваста а цуде ме и те двије сестре да једна вјестица буде јаца од њих сваста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

01.12.2016 11:25

То је та мирољубива босњсцка култура која се годинама ткала

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре.ја

01.12.2016 12:48

Ето добра је та твоја српска култура. Па хајвану један цитас ли да се сваки дан у србији ја неко убије ја објеси или масакрира цитаву фамелију.

Name

ре.босњо

01.12.2016 13:34

Ја зивим у Републици Српској

Name

ре.ре.ја

01.12.2016 15:15

Србија је дрзава са висе религиском заступљеносцу за разлику од ентитета-федерације

Name

сссс

01.12.2016 13:47

ИПАК ЈЕ БОЉЕ ДА УЛИЦАМА СЕТАЈУ ПСИ.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

01.12.2016 15:34

Ето града отвореног срца,праве раје....А јалијаши коло воде!Вазда је тако било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

02.12.2016 22:35

Имате пуно Сарајево "раје"из Зепе,Сребренице,Сандзака... Ко њих да истјера из царсије? То су сада све Сарајлице..