Јелена Ђоковић: Тешко је удовољити свима

Директорка Фондације „Новак Ђоковић“ и супруга Новака Ђоковића Јелена одржала је предавање на Економском факултету. Она је говорила на тему „Управљање хуманитарним организацијама“, а подршку су јој пружили и родитељи.

Забава 01.12.2016 | 08:15
Јелена Ђоковић: Тешко је удовољити свима
Јелена се појавила пословно одевена, са минималном шминком и широким осмехом, па су је неупућени лако могли помешати са студенткињом.


У изјави за медије Јелена је рекла:

- Да будем искрена, самим тим што сам остала фокусирана на себе и на свој раст и развој, успела сам да будем доследна ономе у шта верујем. Мислим да је јако тешко задовољити свакога и додворити се свакоме и то што сам остала доследна себи јесте највећи успех. Оно што ви видите, то сам ја. Да ли сам добра или нисам, да ли сам пример или нисам. Мислим да није поента идеализовати било кога. Ако мој пример може да буде као нека врста инспирације, супер, ако не, учите из мојих грешака и будите бољи, то је најбитније - казала је Јелена окупљеним медијима пре него што је ушла у амфитеатар. Јелена је истакла и значај хуманитарних организација, али и улагање у рани развој деце, на шта је Фондација и највише концентрисана.

- Битно је да хуманост буде на делу у сваком делу дана. На основу наше визије и мисије ми улажемо у рани развој деце, зато што су сва истраживања показала да је то рецепт за успех једне економије и једног друштва - рекла је Јелена између осталог окупљенима.

Блиц

Фото: М. Ђоковић / РАС Србија

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Психо-Аналитчар

01.12.2016 09:46

Свака част, тако је најбоље и овако млади и способни људи треба да испољавају своју креативност...још једном Честитам...!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дон Кихот

01.12.2016 09:47

Свака част,прави сте само тако и не у политику.!

ОДГОВОРИТЕ