Бекер поставио ултиматум Ђоковићу!

Тренер Новака Ђоковића Борис Бекер поставио је српском тенисеру ултиматум у вези са наставком сарадње.

Тенис 30.11.2016 | 22:15
Бекер поставио ултиматум Ђоковићу!
Како преносе немачки медији, Бекер тражи од Ђоковића да Шпанац Пепе Имас, који има улогу менталног тренера у тиму српског тенисера, има мању улогу.

Бекер у томе наводно има подршку и другог Ђоковићевог тренера Марјана Вајде, с којим сарађује од јуна 2006. године, пре него што је ушао у групу најбољих играча света.

Последњих недеља се спекулисало да ће Ђоковић и Бекер окончати сарадњу на крају 2016, али поједини медији очекују да Србин ипак понуди нови уговор Немцу. Да ли ће га прихватити наводно зависи од поменутог услова у вези са Имасом.

Ђоковић је остао без првог места на АТП листи у финишу 2016, Имас је у центар пажње дошао на Мастерсу у Паризу на којем није било Бекера и Вајде, а после којег је управо и изгубио челну позицију.

Наш тенисер ће шансу да се врати на врх имати вероватно тек на Вимблдону следеће године.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Неко

01.12.2016 09:24

Наслов не одговара стварности.Борис Бекер није у позицији да уцјењује Новака само Новак мозе Бекеру да да ултиматум јер новак мозе да доведе кога год он хоце за тренера ако је истина сто пису Њемацке новина да бекер уцјењује Нолета да сам на мјесто Новака ја би га одмах отпусто

ОДГОВОРИТЕ