Живковић опоменуо Партизан: Новац или вас тужим!

Крилни нападач Бенфике Андрија Живковић послао је бившем клубу Партизану опомену пред утужење због неизмирених дуговања.

Фудбал 01.12.2016 | 18:00
Живковић опоменуо Партизан: Новац или вас тужим!
Живковић жели да му се исплате заостала дуговања, у висини од 11.758,35 евра и 54.397,16 динара, како не би био принуђен да тужи клуб из Хумске.

Репрезентативац Србије није се на леп начин растао с црно-белима, пошто је најпре одстрањен из тима, када је враћен с припрема на Кипру, јер није желео да продужи уговор који му је истекао на лето, због чега је другу полусезону прошле такмичарске године провео тренирајући с другим тимом.

Такође, када је сага око његовог одласка трајала, појавила се и информација да ће Партизан морати да плати 'пенале' играчевом менаџеру Пинију Захавију у висини од око 2,5 милиона евра.

На крају, Андрија и његов отац Јовица истрајали су у намери да уговор не буде продужен, да би петог дана јула потписао петогодишњи уговор с 'Орловима' из Лисабона – када је само за потпис добио четири милиона евра.

С друге стране, Партизан ће на име обештећења добити свега 260.000 евра, у склопу обавезне исплате коју условљава Европска кућа фудбала (УЕФА) као компензације на име улагања у развој играча, али се тренутно спори с Бенфиком пред судом око исплате споменуте суме.

Живковић је до сада уписао по наступ у првенству и Купу Португала за тим са Лужа.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар