Паника: Пуцњава на универзитету у Охају

Државни универзитет у Охају је затворен због извјештаја да је у кампусу пуцњава, јавили су данас амерички медији.

Свијет 28.11.2016 | 16:55
Паника: Пуцњава на универзитету у Охају
Како преноси Си Ен ЕН, на људе се апелује да се склоне и избјегавају област универзитета.

Детаљи засад нису познати.



Медији преносе незваничне информације да је између три и седам људи пребачено у болницу, а наводно је једна особа страдала.

Званичници се још нису огласили.

(Агенције)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

С4

28.11.2016 16:18

Наводно једна особа страдала, а на фотографији се јасно види како двојица некаквих ватрогасаца опуштено стоје поред мртвог човјека. Ни да га нечим бар покрију. Какве су то бајне службе, ако прије хитне помоћи и полиције стигну ватрогасци, који ту немају ама баш никаквог посла?! И, такви нама да држе лекције о било чему! Лакрдија!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Ц4

28.11.2016 17:10

Имају људи који су плаћени за то а не они није то бивша Југа да се свакако ради како тко стигне

ОДГОВОРИТЕ
Name

С4

28.11.2016 19:26

Управо си ти примјер ишчашене логике о којој сам писао. Ти си дио оне масе бездушника који би прекорачили преко човјека који би испред тебе пао, јер, за Бога, ниси плаћен да му помогнеш! Јеси ли ти плаћен да чуваш своје дијете? Ниси! Па, зашто га чуваш? Пусти га, нека погине, имају службе које су плаћене да га покупе мртвога! Док ова двојица мамлаза стоје поред несрећног човјека, он можда још увијек даје знаке живота и можда би га спасили ако му изваде језик из грла или дају вјештачко дисање. То се и на возачком испиту полаже. А, да, нису плаћени за тај посао и тако нешто се њима никада не може десити! Прошле године је Роберт Де Ниро спасио момка који је испред њега пао од срчаног напада, а није плаћен за то, замисли!