Цазин: Намјерно прегазила жену

У цазинском насељу Криваја се десио немио догађај у којем је, како незванично сазнаје портал клиx.ба, након мање саобраћајне несреће, једна од учесница у саобраћају намјерно прегазила другу, приликом чега је несретна жена преминула.

Босна и Херцеговина 28.11.2016 | 08:45
Цазин: Намјерно прегазила жену
Трагичан догађај десио у суботу у раним јутарњим сатима, а у несрећи је смртно страдала 55-годишња Кира Шустер, иначе мјештанка ове мјесне заједнице која је живјела и радила у Њемачкој.

Како је неколико мјештана овог насеља потврдило за клиx.ба, несретну жену је приликом вожње у кривини окрзнуо други аутомобил, којим је такође управљала жена чији је идентитет непознат. Након тога, оба возила су се зауставила.

Шустер је изашла из возила те покушала утврдити штету на аутомобилу, а према неким информацијама и позвати полицију. Међутим, жена у другом аутомобилу ју је у том моменту прегазила, нанијевши јој смртоносне озљеде, те се удаљила у непознатом правцу.

За још нису познати мотиви овог чина, а како незванично дознајемо, још није пронађена жена из другог возила.

Контактирали смо и МУП УСК, но нису се хтјели огласити о овом случају, већ су казали да ће више информација бити доступно нешто касније.

Сахрана несретне Кире Шустер биће обављена у понедјељак у насељу Криваја.

Извор: Клиx.ба

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

куна

28.11.2016 10:41

Ово је за Риплија.....ово само мозе у БиХ...и наравно никад се неце проаци та зена која ју је убила тј прегазила......недопустиво

ОДГОВОРИТЕ