Венера је дом ванземаљске колоније

Такозвани “трагачи за истином“ кажу да невероватни сателитски снимци површине суве и изузетно вруће планете приказују “велике градове, вештачке структуре и свакаве врсте елемената.“

Свијет 28.11.2016 | 08:08
Венера је дом ванземаљске колоније
Ове слике су довеле до значајних тврдњи да је Венера заправо насељена ванземаљцима који су у стању да преживе у том негостољубивом окружењу.

Фотографије су настале Магелан сондом, која је послата у свемир 1989. године од стране НАСА-е на мисију прикупљања информација.

Магелан сонда је стигла у атмосферу Венере шест година касније, 1994. године.

Један ловац на ванземаљце је прокоментарисао фотографије: “Током своје мисије, летелица је прикупила огромну количину слика које су коначно објављене од стране НАСА-е на којима се виде огромни градови, вештачке структуре и свакаве врсте елемената који испуњавају конструкције, које су, чини се, под утицајем неке врсте ванземаљске расе која насељава или колонизује другу планету нашег сунчевог система.“

Ако су ове изванредне тврдње тачне, то би значило да ванземаљска раса може да преживи на планети која се чини да уопште нема воде и температуру површине од скоро 500оЦ.

Али гласине о мистериозиним ванземаљским цивилизацијама у свемиру нису ништа ново.

Марс је био у центру бројних теорија завере да НАСА крије доказе о ванземаљцима који тамо живе.

Само прошлог месеца, уфолози су тврдили да су постоје остаци неког “древног зида“ на црвеној планети.



Извор: Wебтрибуне.рс

Коментари / 0

Оставите коментар