БиХ позвала српског бека, који је играо за ''Орлиће''!

Оно што није занимљиво Муслину, јесте Меши Баждаревићу.

Фудбал 28.11.2016 | 19:30
БиХ позвала српског бека, који је играо за ''Орлиће''!
Иако је прошао све млађе категорије репрезентације Србије, деби у сениорском фудбалу, Бојан Настић би могао да доживи у дресу репрезентације Босне и Херцеговине.

Настић је рођен  Власеници и добио је позив Босне и Херцеговине да заигра за популарне Змајеве. То је и потврдио у изјави за белгијске медије.

„Контактиран сам од стране људи из босанског савеза и репрезентације. Али нисам још одлучио“, рекао је Настић.

Србин из Републике Српске је летос прешао из Војводине у Генк где пружа добре партије, а посебно је добар утисак оставио у недавном мечу Лиге Европе против Рапида када је белгијски клуб обезбедио пласман у нокаут фазу такмичења.

У Војводину је дошао као 15-годишњак из Валеснице, прошао млађе категорије и постао стандардан у првом тиму Лала чији дрес је носио четири сезоне. Играо је за кадетску, омладинску и младу репрезентацију Србије. Иако је и тада имао позиве из Босне и Херцеговине, одлучио се за дрес Орлића.

Ипак, конкуренција на позицији левог бека у репрезентацији Србије је прилично јака с обзиром да селектор Муслин има на том месту Коларова, Обрадовића, Младеновичћа, па и ДушкаТошића што значи да ће Настић тешко дочекати шансу да дебитује за Орлове. Са друге стране, Селектор Мехмед Баждаревић види Настића у репрезентацији Босне и Херцеговине. 

Одлука је на Настићу... 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар