СНСД у Вишеграду увео шеријатски закон

Поштовани грађани Вишеграда и Републике Српске, обавјештавамо Вас да се од данас на територији Републике Српске, у општини Вишеград, умјесто секуларних закона Републике Српске примјењује шеријатски закон исламске џамахирије – ИСИЛ –а. Од данас је Вишеград постао екстериторијализована јединица унутар Републике Српске и то само једним потезом коалиционих партнера СНСД-а и СДА-а.

Република Српска 26.11.2016 | 18:02
СНСД у Вишеграду увео шеријатски закон
Оно што у Сребреници покушавају већ годинама и хвала Богу то им не полази за руком, у Вишеграду су успјели за само један сат владавине коалиције СНСД-а и СДА-а, када је новоизабрани предсједник Скупштине, иначе изабран гласовима СНСД-а и његових коалиционих партнера, Билал Мемишевић одмах након преузимања скупштинског чекића прекинуо сједницу рекавши српским одборницима да они иду да попију „кахву“, а он ће сједницу наставити за један „сахатак“ кад отклања џуму.

Упркос жестоком противљењу одборника СДС-а и Савеза за промјене, одборници СНСД-а су подвили репиће и отишли на „кахву“ коју им је највјероватније и Билал сам платио.

Мислимо да се више ни у Саудијској Арабији (колијевци Ислама), Скупштине не прекидају због клањања, али ето нажалост, то смо данас доживјели у Вишеграду. Овим чином није само прекршен Устав и закони Републике Српске, него су понижени и омаловажени сви грађани Вишеграда који су дали свој глас за демократију и владавину Закона и права Републике Српске, а нису гласали за шеријатске законе исламске државе и Билала Мемишевића.

Такође, желимо јасно да ставимо до знања да ми у потпуности подржавамо вјерске слободе и права свих грађана Републике Српске, али не да се примјењују на штету српског народа или да се намећу државним институцијама Републике Српске, што је срамотно и недопустиво. Овим чином су погажене све оне вриједности за које смо се борили и за које су хиљаде наших очева, синова и браће дали своје животе.

Ово је највећа издаја и понижење које је доживио српски народ послије отаџбинског рата у Вишеграду и бојимо се да је ово, већ сада, јасан показатељ у ком правцу ће се кретати политика СНСД-а и његових партнера у власти, а не смијемо заборавити да су исти ови протагонисти у мандату 2008 -2012 године дозволили Билалу Мемишевићу да обновљену џамију помакне на сред главне улице гдје никада није била не оставивши простора ни за тротоар и као предсједнику Организационог одбора за изградњу споменика, сагради споменик на коме су покушали да срамно окарактеришу српски народ као геноцидан, али захваљујући тадашњем посланику Којићу и начелнику Мишковићу успјели смо ту срамну љагу, послије тешке борбе, да скинемо са српског народа у Вишеграду.

Не можемо а да се не упитамо ко је сад издајник, а ко патриота како воли да каже велики шеф СНСД-а Милорад Додик. Како сада ствари стоје Вишеград са оваквом владајућом коалицијом у којој, већ је очигледно, главну ријеч има Билал Мемишевић и СДА-а, чекају тешки дани и велика искушења.

Омладина СДС-а Вишеград

Коментари / 189

Оставите коментар
Name

Логика...

26.11.2016 17:08

Срби су у Брцком саградили ЦРКВУ гдје НИКАДА није била. И ста цемо сада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

26.11.2016 18:34

Додјите у ВГ да видите ста раде. Није проблем у поштовању тудје вјере, колико видим то се и наводи у саопштењу, али је проблем крсити закон или мозда Сједница треба да изгледа овако како је у ВГ изгледала?

Name

Борац

26.11.2016 19:23

Ста реци да се цудим нацудит се не могу ваљда је скупстина да се брине о проблемима градјана који су их бирали а не да клањају за вријеме радног времена питам се ста бих се десило кад бих одборници со сребреница унијели кандило уопстину и поцели се молити богу ја бих им свима одбијо од плате за изгубљено вријеме а клањање и молитве оставити па код куце обавлљјајте

Name

онако

26.11.2016 20:28

ето сад се сви правимо луди ...ниједан србин или хрват неце радит недјељом зато сто им је то свети дан,тада иду у цркву...код босњака-муслимана је то петак ,тада би и они требали у дзамију ици ...та прица како у другим европским земљама је петак радни дан за БиХ не игра никакву улогу јер је ово једина дрзава у европи са висе од 50 посто муслимана...па да смо ми мало реални неби правили вазне састанке петком...само треба мало хладне главе размислит...све сто не зелис себи неради ни другима и никад неце бити проблема...

Name

Ми сами

26.11.2016 20:43

И фес це носити главни баја само да остане у власти...буљу би дали за фотељу црвена гамад.

Name

За Логику

26.11.2016 20:55

Не контам.У Брцком има толико новоизградјених Дзамија а да никада нису на том мјесту биле па никоме не смета.

Name

Ре онако

26.11.2016 22:51

Смрдо, иди у Саудијску Арабију. Од када знаш за себе недјеља ти је нерадна и твојим прецима је била јер су били православци.Најважније је да по лажном попису званично признатом у СА муслимана има 50,5% али са 300000 лажно пописаним мртвима...а са друге стране читава српска села нису пописана и људи звали статистику да јаве. Прави попис у РС ће показаи све. Одувијек сте били фалсификатори. Од пописа 91. а тек што крадете све сто је српско.. Па што јадан не причаш арапски. А са друге стране мрзите Србе.Идакле вам толика мржња бједници уби вас идентитет.

Name

ререонако

27.11.2016 13:59

Царе процитај мало ста написес и успореди са мојим коментаром па цес видјети кога уби мрзња ...не знам ста се пјенис безвезе ...ако тразис права вјерска за два народа онда морас и трецем дати поготово кад је он вецински...недјеље су биле нерадне због тога сто није било истинске демократије па да се сви изјаснит могу...нисмо ми једноставна земља,али сами себи компликујемо јос висе...размисли о свему полако,склони емоције и схватит цес да сам у праву...

Name

Висеград

26.11.2016 17:11

Ста је ту цудно,истоцнс босна је у историји увијек била муслиманско подручје

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вози Мишко

26.11.2016 18:34

Слаба ти историја,слабо ти иде... Да те подсетим да је Мехмед Паша Соколовић био Бајица Соколовић био Србин па потурцен и одведен за време владавине отоманског царства.У Дразиним цетницима било је муслимана који су били православни напоменуцу неке од њих Мустафа Мулалиц,Ибрахим Пјаниц и много њих!Тако да сте ви Муслимани сви православци,а што и сами знате јер сте код ваших очева и дједова налазили на таванима Иконе и кандила.Историја је као истима спора али достигне своје када тада...

Name

ре Вози Миско

26.11.2016 19:11

Боље да сутис, срамотис све нас Србе. Ми смо били храбри па смо 520 година давали своју дјецу у данку за крв.Ти сад нападас свог брата сто је мајка њега дала да би теби сацувала дупе. Какав родитељ морас бити ако цес дат добровољно своје дете?? Зато умјесто ВОЗИ Миско, стави СУТИ Миско.

Name

Историчар

26.11.2016 19:37

@Вози Мишко:Слабо ти та историја иде.Витез Ибрахим Пјанић је рођени Грачанлија и усташки пуковник који је свој град сачувао током цијелог рата од четничких и партизанских хорди.Умро у миру божијем 1978 у Минхену.

Name

Ре Ре вози миско

26.11.2016 21:55

А и ти срамотиш све Србе са својим конфузним знањем и глупом причом па ником ништа. О којих 520 година ти пишеш? Ееееее

Name

хаха

27.11.2016 06:08

Јесте мајка дала дијете али је бирала па дала оно горе. Ето и то би могла бити историја.

Name

ре ха ха

27.11.2016 07:38

Па то горе постаде Мехмед Паса а ста је постало оно боље?? Доктор неки, сигурно.

Name

Вози Мишко

27.11.2016 12:08

Брат Мехмеда Паше Соколовића био је Макарије игуман манастира Милешева а потом и патријарх.Тако да када пишете ,пишите аргументима а не незнањем.А и написао сам о Пјаницу који је био у Дразиној војсци,почетницима и да је био муслиман православне вероисповести.А Суљо Фејзиц је био муслимански командант и СДС сарадник у мандату Мишковића.Обећали сте куле и градове,ниста нисте урадили,од хотела сте направили ругло,од паркинга циркус,од тротоара нема ниста,од расвјете ниста,од базена бунар...Пустите да видимо ста це садашњи начелник Дјуревиц урадити,па цемо писати о његоовом раду после.

Name

Вози Мишко

27.11.2016 12:12

Друго дете постаде Игуман манастира Милешева,а потом и патријарх а то дете би Макарије,родјени брат Мехмеда Паше Соколовића.За време отоманског царства и улоге Мехмеда Паше у њој,манастир Милешева није порушен и опљачкан јер је Мехмед Паша знао да му је ту брат.Тако пишите Са аргументима,а не Са незнањем!

Name

Зеро

28.11.2016 07:24

Ја мислио да је други брат Меси ил Роналдо. Овако ниста.

Name

ККК

26.11.2016 17:16

Сконтали ови из владајуће колиције да треба се вратити вјери предака добро се плаћа

ОДГОВОРИТЕ
Name

САМО ПИТАМ

26.11.2016 17:19

А јел им била плацена та Кахва и тај сахат????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србија

26.11.2016 17:26

Страсно ста се дрсава у Висеграду...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ди

26.11.2016 19:25

Јос страсније је било 92-95 када су се недузни људи бацали са моста у Дрину. Морате се навикнути да заједницки зивот има неку цену и толеранције мора бити.

Name

Зорица

27.11.2016 00:05

У праву сте: Заједнички живот има цену и толеранције мора бити, али прекидати скупштину због вјерског обреда нико нема право. Замислите да у Федерацији Србин прекине скупштину, ако га уопште има на функцији предсједника да оде да се помоли богу у цркви. Ја мислим да би у најмању руки био линчован. Федерацију није мимоишла 92-95 са својим стратиштима попут Казана, Повалића,Кравица итд...

Name

Федералац

27.11.2016 09:10

Зорице изадји из таме...не хлупај глупости.. Свима вама сто смета каХва треба да проуците Вука Карадзица опет који реце да се цита како писе..кахве је турака ријец а у турском језику се х не цита па се изговара ка'ве...итд

Name

Зорица

27.11.2016 11:04

Кахва нам не смета уопште, али нам смета неписменост. Уметати х тамо гдје правописно не припада је неписменост. И сами сте рекли да се у турском не изговара х али се пише, међутим ја колико знам бошњаци не говоре турски језик. Додуше они су на основама српског језика направили нови језик који су начисто извитоперили.

Name

Милицанка

26.11.2016 17:29

Несто слицно је вец било неки дан у Милицима....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јован85

26.11.2016 17:47

Уопште ме не изненађују дешавања у Висеграду обзиром да у тамошњем СНСД главну ријец има Емир Кустурица. Градјани Висеграда су сами себи скочили у стомак изабравси Емира и Билал да им буду водје. Ово је класично непостовање и пљување по градјанима, али и то је за очекивати ако узмемо у обзир ко сада влада у Висеграду. Градјани Висеграда тек це да виде ста их је снасло, ово је, нажалост, само почетак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вози Мишко

26.11.2016 18:51

А са ким је СДС све године био у коалицији за време владавине.Био је са истима са Суљом Фејзицем командантом муслимана,Са Редзапом Јелацицем,па увек сте у Медведје где је бирачко тело 98% муслиманско гласове за нацелника имао је СДС од стране муслимана.Тако да патриотизам Мој брате Јоване покажемо на другим мјестима.Моземо помоћи другоме,моземо се имањем похвалити,испеценом ракијом и узораном ораницом,бити поносан ,добар домаћин,комшија а политика је увијек таква,не обрацај пажњу на њу већ хајмо ми напред...

Name

Кики

26.11.2016 17:55

Стварно без везе,нема везе са мозгом. Гдје је та омладина да укине серијатске славе полиције,посте,сколе,ватрогасног и даље да не набрајам. Ту су ми скроз заказали. Овај Билал их право налозио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре кики

26.11.2016 18:17

Хеј и затвор има славу ја неки дан видио Бозе ме сацувај....

Name

Ре.кики

26.11.2016 18:41

А српске славе си заборавио нагласити да и то омладина укине

Name

Ре ре Кики

26.11.2016 19:17

Па нема муслиманских слава у РС-институцијама!!! Слабо контас,на трецу, мора да си гласацко тјело СНСД-а.

Name

блбл

26.11.2016 19:27

на њих је цовек и мислио. Босњаци немају славе.

Name

За Мишка што вози

26.11.2016 20:35

Ха,ха,ха погледај мало боље ко је Ибрахим Пјанић био историчару.Грачаничка легенда.

Name

Лаки

26.11.2016 17:55

Ништа лоше у томе сто се поштује тудје , омладино доста је јефтиног национализма!

ОДГОВОРИТЕ
Name

кахвеџија

26.11.2016 18:25

Свака част на коментару

Name

Стево

26.11.2016 20:27

Да ли се икада иједна сједница прекинула због вјерских обреда? Колико ја знам није. Ово само има у Висеграду.

Name

ЖИКА Ж

26.11.2016 18:00

У приједору Срби су мањина. Од 8 начелнићких мјеста само су два припала Србима. За власт су дали све. Одавно се клања џума у Приједору. ДНС; СНСД и СДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лав

26.11.2016 18:02

Иста ствар нас цека у Фоци,само сто це Днс и Снсд ици заједно са Изетом Спахицен да клањају дзуму!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОС

27.11.2016 07:12

,ФУЈСпоменко би се у дупе увуко СПАХИЦУ,цовек директор од 92

Name

Баја

26.11.2016 18:03

Супер реклама за Додика. Сад це Босњаци и мањине га јос висе волити. СЗП је био јак док није поцео дјелима бити против Босњака и мањина. Док су код Додика то само ријеци . Иваниц је заборавијо како је досао на функцију цлана предсједниства БиХ. Јос двије године и СЗП се распада и Додо остаје једини Баја у Р. Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Генерал

26.11.2016 18:07

Драго ми је да се људи могу договорити па било у цему.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одговор

26.11.2016 19:58

Да баш тако, и ја би отишао на кафу док он склања...

Name

Муки

26.11.2016 18:16

Болесне омладине

ОДГОВОРИТЕ
Name

вида

26.11.2016 18:29

Како вам се додик смије сто сте га поново изабрали, прави будале од вас ,само напријед и даље гласајте зањега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре омладини сдса висеград

26.11.2016 18:40

ДА СТЕ БИЛИ АКТИВНИ НЕБИ ИЗГУБИЛИ ВИСЕГРАД А ТА ПРИЦА О СЕРИЈАТУ НЕ ПИЈЕ ВОДЕ НЕМОЗЕТЕ ДОДИКА ДЕГРАДИРАТИ СУПЉИМ ПРИЦАМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Данијел

26.11.2016 19:30

Нисте компетентни да коментарисете активности омладине, јер о томе очигледно не знате ниста. СНСД је обећавао куле и виле и сад видимо до цега нас је то довело. Довело нас је до тога да нам главну ријец у граду има Билал Мемисевиц, а његов рад је свима у ВГ познат. Но, доци це вријеме када це СНСД народу морати положити рацуне и то прво оним који су, управо, њима дали глас.

Name

ре данијел

27.11.2016 15:49

ПА СНСД НАРОДУ ПОЛАЗЕ РАЦУНЕ ТАКО СТО ГАЗИ ОПОЗИЦИЈУ НА СВАКИМ ИЗБОРИМА А ВЕЦ ЈЕ СВЕ СПРЕМНО ЗА КРАХ ОПОЗИЦИЈЕ 2018-ТИ ЦЕС СЕ ИГРАТИ СА ДОДИКОМ....

Name

миско

26.11.2016 19:04

Хоце ли сада стаса косарац у свом локалу у андриц граду пити каву или кахву продузену.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Птица

26.11.2016 19:22

Па и крсна је слава, вјерски обичај, тако да онда ови млади вјероватно нису ни да се слави крсна слава општине и других државних институција

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

26.11.2016 20:01

У саопштењу стоји да се сви народи у РС постују, али да не треба да се крси закон. Да је србин у Сарајеву са сједнице отишао у цркву питао бих вас како би се тад реаговало. Прекинути седницу ради верских обичаја је мало неумесно. Једно је политика, друго вјера.

Name

ре дарко

26.11.2016 21:01

у тексту стоји, да се намецу вјерски обицаји дрзавним институцијама и српском народу, дакле не би требало наметати ни крсне славе несрпаком народу, односно вјери нема мјеста у дрзавним институцијама

Name

ДОДО АГА

26.11.2016 19:22

Хајмо кахве , ронхила хајмоооо има за све кахва , рооонхххил мозе и прко синдиката кахввве , ронххила а мозе и брасна тип 500 с гусларем

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коко

26.11.2016 19:37

Па ста фали и вама да мало просетате до цркве, неце скодити..мозда Бог помогне да некад и власт освојите. Дзамахирија, арапска варијанта комунистицког/социјалистицког уредјења дрзаве.. дзама-хирија: народна дрзава, у најбаналнијем смислу ријеци. Е теско СДС-у и Висеграду са тако образованом омладином

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

26.11.2016 23:45

Да, да, за своје грешке најлакше је набиједити омладину да је необразована. А ви сте образовани кад подржавате да се зарад вјерског обреда прекидају скупштине. А да ли постоји замјеник скупштине да он води скупштину, ако неко већ мора у одређено вријеме да се моли богу. До цркве се лако прошетати, али не кад је скупштине. И на шта би то личило да сви одборници осим једног напусте скупштину и правац у цркву да се моле богу. И то у девет сати на литургију. Много сте ми ви Коко образовани.

Name

име

26.11.2016 19:47

Нисам неки верник, али мислим да.ова оммадина од мухе прави слона. Цовек рекао кахва и отисао да.клања и то је по овој омладини серијет? Треба њих добро образовати онда

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милутин

26.11.2016 23:34

Господине, нико ником не оспорава молитве, али прекидати скупштину ради вјерског обреда у секуларној држави је потпуно упитно. Ако је господину Мемишевићу било само до вјерског обреда могао је дати да води скупштину замјеник предсједника док он обавља свој вјерски обред. Међутим овдје се ради очигледно о другим намјерама. А о тим намјерама је нешто рекла и омладина. Да иронија буде већа господин Мемишевић је коалициони партнер партије која се декларише као искључиви заштитник националних интереса и чији одборници мису били у стању да спријече један такав недостојан чин. Размислите пријатељу о свему па и о томе колико сте Ви заправо обратовани.

Name

Драгана

26.11.2016 20:02

Благо Висеграду са оваквом владајуцом коалицијом! Срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гласали сте за резим-узивајте

26.11.2016 20:21

Гласали сте-сам уп'о сам се убио Нецете Крсмановица-ето вам вам га на Хоцете референдум-нисте вјеровали ни својим ицима ни усима-нека је вама сто волите резим лосе али ви сте им дали власт коју сад мирамо трпити и ми који вјерујемо својим оцима и усима и који знамо ста је резим

ОДГОВОРИТЕ
Name

омер

26.11.2016 20:32

Миле само млати празну сламу ево ово му је слика патритизма и српства.....у сред скупстине и Републике Српске оде јаро да клања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.11.2016 21:36

И ста је проблем, ако је цовјек отисао да се моли Богу?

Name

киза

27.11.2016 06:32

Он је помлатио нас Србе

Name

слобо

27.11.2016 08:17

Ако није проблем онда овако - подигните и џамију поред оне цркве окренуте ка западу и без звона, па клањајте сви, са Кустом и Билалом на челу!

Name

Перо

27.11.2016 12:15

Па зар је неко и сумњао да ће Кустурица направити џамију у Андрићграду само је питање дана и чекао се прави моменат.

Name

каваја

26.11.2016 21:33

КЛАЊАЛИ СТЕ ВИ СА ОВИМ СМЛАТОМ 4 ГОДИНЕ ЈА ВЕЦЕ БУДАЛЕ НЕ ВИДЕ ИЗЈЕБА ОМЛАДИНУ ПРИМИ МИЛОЈКУ КОЈУ ЦУЈЕМ ОЦЕ ДА ЗЕНИ УЗЕ ОД ВЕЛИКОГ БОРЦА ДРАГЕ ЈОВАНОВИЦА 10 МИЉА МАРАКА ЗАПОСЛИ БАГРУ ТРЕБАО ЈЕ И ЛОРУ И САД ВИ КО ВЕЛИКИ СРБИ СМЕТА ВАМ СТО БИЛАЛ КЛАЊА ОН ЈЕ БАРЕМ ВЈЕРНИК А СТА СТЕ ВИ КЕЊЦИ УПРОПАСИСТЕ СТРАНКУ СВОЈИМ ПРИВАТНИМ ИНТЕРЕСИМА ЈЕБАЛИ ВАС СТАНОВИ ПО НОВОМ САДУ ВИ НЕ ЗНАТЕ ХОДАТИ НИ ПО ВИСЕГРАДУ БАГРО

ОДГОВОРИТЕ
Name

РВИ

27.11.2016 08:15

Е нека сте ви патриоте, па нек све иде дођавола! Стидите се изговорених лажи, багро црвена! Ви ћете причати о вјери, борцима, погинулима, инвалидима, српству, крађи и сличном?! Ви, чију базу странке чине ратни дезертери, лопови, муслимани прогнани из свог народа и остали?! Ви који до јуче српску заставу имали нисте у својим просторијама! Секто црвена! Ви којима већина, почевши од предсједника, директора па на даље, имате виле, не станове? Да нисте можда са 10мпрстију то зарадили?! По Вишеграду знамо, итекако! Полако само! По новонасталим "општинама", леглима прања новца и осталом и не покушавамо!

Name

Аха

26.11.2016 21:34

Свака цаст тако и треба!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

26.11.2016 21:46

Дјецо драга престаните мрзити друге и другације млади сте ви јос зато гањате дјевојке узивајте у зивоту пусти те се политике!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вишеград

26.11.2016 21:51

И у претходном скупштинском сазиву, засједао је предсједник из реда бошњачког народа, који је био ратни командант армије БиХ. Тада то није сметало СДС-у?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аха

27.11.2016 08:42

Није тацно да је био комадант он је само био борац !!!

Name

официр

27.11.2016 10:27

Како це мајор бири само борац.

Name

Милица

27.11.2016 10:52

Тачно да је био бошњак, али није прекидао сједницу скупштине ради вјерских обреда, И још нешто: био је борац армије БиХ, али није исчамски фундаменталиста.

Name

ВИШЕГРАД СЕ ВОЛИ

27.11.2016 11:12

Да вас подсјетимо да смо ми били на власти прије пописа у БиХ и да је било на снази правило да је предсједник Скупштине из другог конститутивног народа. Ми смо ту законску обавезу испоштовали. Поред тога, сваки становник Вишеграда зна да је тадашњи предсједник Скупштине Суљо Фејзић ту дужност обављао веома коректно и поштено и никада није злоупотријебио скупштинску говорницу у вјерске, нити било које друге сврхе. А ви сте у мандату 2008-2012 године, исто са господином Билалом, направили низ ствари који су имали за циљ да омаловаже и понизе српски народ у потпуности. Не заборавите само ријеч ГЕНОЦИД!

Name

Јован

27.11.2016 11:46

Да Суљо Фејзиц је био предсједник у претходном сазиву, али ниједног момента није искористио своју функцију у овакве сврхе.

Name

Милан

26.11.2016 21:55

Све док нама смета Кахва и клањање ми напретка нецемо видјет ни за 1000 година!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошко Југовић

26.11.2016 22:40

Хахахахахаха,снсд се потурчио давно због власти али зло је што потурчише пола републике,што је више снсд воли она све више и више топи,не знаји Радојичићеви гдје ударају...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

26.11.2016 23:16

Исто то раде и у парламентарној скупстини БИХ-а и заједницким органима па засто тамо не поставите такво питање.Будите принципијелни вец једном и да ст ви у коалицији иста ствар би се десила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола,Фоца

27.11.2016 00:00

СЕРЕМ ИМ СЕ НА ЊИХОВ СЕРИЈАТСКИ ЗАКОН И СЕРЕМ ИМ СЕ НА МУХАМЕДА ПРОРОКА ТЕРОРИСТУ,МАЈКУ ИМ ЈЕБЕМ БАЛИЈСКУ ДОСЛИ НАРЕДЈИВАТИ У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ.ДОСЛА ЈЕ БИЛО БАЛИЈСКЕ РИЈЕЦИ ОД САД ЦЕ СЕ У СКУПСТИНИ ВОДИТИ САМО СРПСКА РИЈЕЦ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милан, рогатица

27.11.2016 10:23

Тешко, Никола брате. У наредне 4 године теско...

Name

мурат

27.11.2016 10:45

УЗЕСМО ВАМ ФОЦУ,,сто не успе у рату,Сад нас КОМАНДАНТ СПАХА,,,,Нема РС,ЗЛАТНИ ЉИЉАН,ВАМ КОМАНДУЈЕ СРБИ..

Name

БањаЛука

27.11.2016 11:02

Ти Никола хито на психијатриски преглед, тебе треба на Соколац затворити

Name

Ибро

27.11.2016 11:27

Е мој Никола, јеси ли то таблетице замијенио јутрос

Name

АxxЕ

27.11.2016 00:58

Питам се дали ви уопце знате ста је шеријатски закон ... Бозе ме сацувај..

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

27.11.2016 01:09

Драги омладинци, зашто вас чуде десавања у вашем граду? Па и вас град води такав, Емир (Мурат). Новоизабрани начелник је само марионета, што ће се и доказати. Њихови следеци кораци ће то и показати. Фали новца, мора зграда општине преци у Андрицград. Живи били па видјели. Брука и срамота! Нек се владајућа коалиција стиди гробова у војничком гробљу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јефимија

27.11.2016 01:37

еее напацени народе за кога сте гласали у Висеграду,вјероватно се вец кајете?!Ко се не каје сад,има времена дуго је 4 године,ово је само поцетак...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даринка

27.11.2016 01:49

Зар су се за ово људи борили? Да у Висеграду влада неки Мемисевиц и спроводи свој закон? СНСД патриоте то за тили цас дозволисе, а вас народе ко сиса. Брука и срамота да се тако понизе људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВЕТЕРАН

27.11.2016 07:49

ДАРИНКА не се...ри и немој нас бранити .Знам ја ста сам радио цетири године у рову јео Г...на ..скупа са супротном страном,јос нам је само остало да нас БОГ,АЛЛАХ,остави и онда нам не треба ниста јер и овако смо НИСТА..

Name

Муслиман

27.11.2016 13:29

За ста сте се борили?

Name

Свето

27.11.2016 01:50

Процитах и не вјерујем да се у РС и ово десава. За ста смо се борили?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љиљан

27.11.2016 09:33

Зар нецете никад да схватите да сте се борил и изгубили.Борили сте се да сви срби у једној Дрзави тај сан вам није остварен и никад неце .Додите мало себи и зивите у стварност.

Name

Билеца

27.11.2016 01:51

Ово је туга и цемер, али није ни пола ста тек цека Висеград са Емиром и СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миленко

27.11.2016 01:54

Недопустиво је да се дозволи овако несто. Политика је једно, вјера друго. Послије сједнице свако у свој храм ако хоце, али на овај начин понизити градјане је ужасно. Јос горе је сто је владајућа "патриотска" коалиција то дозволила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Леко

27.11.2016 05:43

Само када би ви знали ста је серијатски закон до сада би изгубили и руке и ноге а мозда и главу зато сто лупате ко отворен прозор,замислите скупстину опстине рецимо Тузле да се одрзи у недељу ста би ови струцњаци тада писали.У фирми гдје радим муслимани имају паузу од један сат петком и увијек тај дан остану дузе то вријеме а замислите да недељом мени нетко казе да радим отјерао би га у материну.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДЗОО

27.11.2016 06:15

Зао ми је сто сваког дана национализам храните .У цему је Проблем ако нек зели обавити вјерски обред,има замјеник,или да се паузао као за све сто се даје.Па морамо постовати и друге вриједности,ја мислим да неко од других вјерски заједница неко затрази да треба и то испостовати.Оцито неком требају велике дозе таблета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ДЗОО

27.11.2016 08:54

Ја заиста мислим да вјерска права и слободе не могу бити изнад свјетовних закона.Са друге стране увазени господин се без обзира на правило које се односи на вријеме молитве мозе молити у било које друго вријеме.Много корисније, а сигурно и Богу и народу дразе би било да квалитетно и постено ради свој посао и тако оправда оцекивања и функцију која му је повјерена.На ста би лицила било која озбиљна институција уколико свако позели да је напусти ради одласка на молитву.Мора постојати граница толеранције и мора се постовати право других који су мозда тај исти дан у исто вријеме такодје имали вазне обавезе али су их одгодили.Потребно је утврдити опста правила која неце знацити задирање или повреду права вец постављање граница и одредјивање приоритета.

Name

сара

27.11.2016 10:21

Ајде да каземо патриотизмом... Да, од првог дана! Сјети се ко је 1992. био патриота! Не сигурно они сто су сверцовали цигарете! Или бјезали да, кобајаги, студирају! Али, коси ти се коментар са твојом политиком. Зар Додик није највеци патриота у дрзави? Ста би са референдумом, Сребреницом, СД "др, Р. Карадзиц"?! Брзо заборављате! Али како и не би, када се изгубите у својим лазима...

Name

о младино сдс-а

27.11.2016 06:21

Е бас сте овим текстом као сто казете ставили до знања да подрзавате вјерске обреде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД Добој

27.11.2016 12:02

Овим текстом се пистидих и ја који сам цлан СНСД.Код нас у Добоју оптузују Петровића да раду за СДС али ово се никад није десило. Ста се десава у том у том Висеграду, нема нигдје.

Name

МИЛОС

27.11.2016 07:09

У Фоци ЈЕ СНСД дао СДА,цивилну заститу тако да це нам ЗЛАТНИ ЉИЉАН правит распоред.Урбанизам да праве МУНАРЕ,Председник Скупстине,Генерал,Он це водит СВЕЦАНУ седницу 9,ЈАНУАР,КО СУ ИЗДАЈНИЦИ,600,БОРАЦА ДАДЕ ФОЦА,Стидите се ЦРВЕНИ ИЗДАЈНИЦИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре.

27.11.2016 08:28

Ви сте у Фоци срушили урбанизам.Мислили сте да се то неце никад обновити.

Name

ре фоца

27.11.2016 09:30

Само 600 мало мало могло је и висе ???

Name

марко

27.11.2016 10:42

У ФОЦИ НЕЦЕ ПРОЦИ,издајници ДНС,СНСД,и ЈАСНА СП,ОБРАЗИ ВАМ СМРДЕ НЕЦОВЕЦСТВОМ,БОРЦИ НА НОГЕ,ГОНИМО ИЗДАЈНИКЕ И ДЕЗЕРТЕРЕ

Name

МИЛОС

30.11.2016 11:57

Споменко Стојановиц,АГА ДЕЗЕРТЕРСКИ.ДИРЕКТОР ОД 92,Срам га било,ПОГИНУЛИХ.БОРАЦА,фуј

Name

Боки

27.11.2016 07:12

Браво за СНСД,они знају како треба,а народе мало трпи,то је народ висеграда хтио

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ивана

27.11.2016 07:46

Има и ваших у том сазиву,нека они раде за општину и народ како треба а да ли пију кафу или кахву најмање је вазно

ОДГОВОРИТЕ
Name

вгд Јован

27.11.2016 15:30

Управо! За градјне ћемо се борити. Али против вашег лицемјера не Нек види народ ста је тиранија. Нек види коме је дао глас за 50 КМ. Нек виде све Сто то начелник или потпредсједник не рекосе коју ријеч? Сто не нсстависе скупштину? Продане душе! Пијте кахву код Кошарца, Вуцете, а дзума код Кусте. Стиди се народе продани. Ово сте и заслужили

Name

Антипротиван

27.11.2016 07:57

СзП је због овакве политике такмичења у србовању са Додиком изгубио изборе. Ако је судити по овим омладинцима СНСД нема ста да брине!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маајка

27.11.2016 13:17

Бас тако.Људи немају ни линије ни правца. Уби их Баја, изгледају ко сироцад.

Name

Висеград

27.11.2016 13:33

Господо присталице СНСД,изненадило би ме да ви разумијете какво је ово понизење за српски народ.Питате ли се како се једна мајка која је изгубила сина осјетила у овом тренутку? Не, јер су код вас већином дезертери и ратни профитери који и не знају ниста. Стидите се гробова вјецних који вам створисе те васе фотеље!

Name

Градјанин

27.11.2016 08:54

Ускоро це Додик одцијепити Републику Српску од БиХ и бице боље. У самосталној РС це зивот градјана бити бољи а неце бити ни оваквих ситуација . Графјани це имати плате по 3000 марака под водјством Додика и СНСД . Ето питајте Додока ако мени не вјерујете. Па видите и сами колико се боље зиви одкако је Додик на власти. Па не узима он од вас зато сто то воли вец. то ради за васе добро..како то не схватате . Надам се да цете и на парламентарним изборима повјерење дати патриотама попут Додика

ОДГОВОРИТЕ
Name

Возд

27.11.2016 10:26

Усвоји га онда! Само, даље од Висеграда! Покусајте у С.Арабији!

Name

Ре Возд

27.11.2016 11:39

Ниси схватио иронију горе наведеног коментара!

Name

тупаџија

27.11.2016 12:27

Какав је овај "вожд" тупаџија?

Name

Бог здраво

27.11.2016 09:11

Код нас сви гледају уназад а нормални људи унапред

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мислим-Ман

27.11.2016 09:24

Доста ће Дрине протећи док се ми не научимо респекту и фокусирамо на рјешења. .. Шта вам смета? Људи су различити. . Замислите да сте живи и здрави у изврсном одбору са муслиманским вјерником, једним инвалидом који има проблема са бесиком, једним хомосексуалцом са транс-манирима, једним десничарским еxтремом... Ето то је умјетност реторике. Ваше мишљење задржите за себе, искључите предрасуде и фокусирате се на рјешења које требате донијети... Код нас имате само три стереотипа, босњак, србин хрват, а немате ни појма колико их у свијету има. Понекад требате бити захвални сто имате могућност да радите са људима који имају друге манире јер тако напредујете као професионални политичар

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бро

27.11.2016 10:40

Пријатељу, цитас ли ти цио текст?! Није поента вјерски обредн (мада никад у историји нико, из слицних разлога није прекинуо Скупстину). Али, прво, цим је изабран на ту функцију - тај гест. Даље, не мора износити разлог, могао је реци из лицних разлога само. Затим, иако то уради, ваљда има потпредсједник исте да настави. Скупстина је изнад сваког појединца, ма ста да је он.

Name

СРБИН, СРЕБРЕНИЦА

27.11.2016 10:22

Ово је залосно! Срамно! Овако несто се ни код нас не десава!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Залосно

27.11.2016 23:02

Срећом спасисмо Сребреницу а изгубисмо Вишеград.Да ли је ово сада под власти СНСД-а нова Сребреница.

Name

Даре

27.11.2016 10:25

Ово је, назалост, само поцетак... Ста ли нас цека тек?! Јос једна дзамија? Мозда у Андрицграду? Или поново ријец геноцид? Мој Висеграде, стидимо се сви заједно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јес јес

27.11.2016 11:47

Да, стидимо се због зиве ломаце и слицних ствари.

Name

марко

27.11.2016 11:53

Па ЕМИР је ЕМИР,Бандо дезертера,Срам вас било ВИСЕГРАДЈАНИ

Name

Антицрвени

27.11.2016 15:36

Ма може њему Милокрад дати сво ордење овог свијета. Он остаје Емир. Патриоте тако не раде. Стидите се и бојте се Бога. Пардон, Аллаха

Name

БОРАЦ

27.11.2016 11:49

Зао ми је ове омладине која покушава да исправи криву Дрина. Драга дјецо, морате бити свјесни ко вам је у Висеграду на власти и да вам се Кустурица за све пита. Ово је само почетак ста вас у Висеграду све цека. Теско народу коме диригује Кустурица, теско вама у Висеграду. Свака вам цаст на храбрости.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац прве категорије, Лакташи

27.11.2016 15:34

Дабогда у ћелији друговали! Зар да Вишеград воде иви људи? Поред оноликог гробља? Срамота државо. Стс дозволимо моји људи?

Name

Јованка

27.11.2016 11:54

Мој брат је зивот дао за РС,а сада неки тамо прекида сједницу ради клањања а исти они који ме натјерасе да изсдјем на референдум и тиме ме убиједисе да су они за које треба гласати подрзазе ово. Стидим се саме себе, а њима нека је на образ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре.

27.11.2016 12:55

Чуј тамо неки.Он је Магистар а ускоро и доктор и има висе функција у БиХ(од-до).Отац и мајка су му у селу звјерски муцени и убијени.Није он тамо неки,респект.

Name

Самир п.

27.11.2016 15:08

Па ти опет гласај! Додик се игра са вама. Хахахах

Name

Ре

27.11.2016 16:52

Стице се утисак као да вам је главни проблем клањање. Односно будимо реални господјо, вама су проблем муслимани генерално. Милан Лукиц и његов брат су клали, силовали и убијали цивиле по Висеграду, осудјени и нико од вас ниста да казе а све сте знали лицемјери. Мрзите нас из дна дусе и једва цекате подрску Трумпа и Русије да кренете на нас. Ста је проблем с одласком у дзамију? Па идите и ви у цркву брате драги.

Name

Богдан

28.11.2016 23:17

Господине Ре није упште проблем клањање, али проблем прекид сједнице у секуларној држави ради клањања. Могао је господин Мемишевич да оде лијепо на молитву и препусти вођење сједнице замјенику. И чему наглашавати да иде клањати, ако је то интимна ствар једн ог човјека и ако иза тога не стоје скривене намјере, Шта би било од скупштине када би на неки православни празник сви одборници отишли на литургију. Или недај боже да се тако нешто деси у Сарајеву, да српски одборник оде да се моли богу у вријеме скупштине, линчовали би га. То што је Милан Лукић чинио злочине не даје вам за право да нам трпате ријеч мржња. Ако би тако посматрали ствари имали би и ми разлога за такве оптужбе и то много више. Шта је са Милошевићима из Другог свјетског рата. Шест хиљада мученика. Шта је са малтретирањем и убиствима српског становништва и паљењем српских застава у периоду 1990-1992, као и убиствима српских цивила што је починила армија БиХ на територији општине Вишеград. А да се нешто не спремате ви кад добијете зелено свјетло од међународне заједнице па да кренете на нас, као што сте научили приликом издвајања из некадшње заједничке нам државе.

Name

Сваста

27.11.2016 12:10

Ста вам смета сто се иде на дзуму? Ста је вама? Колики сте националисти идиоти луди!!! Ово је БОСНА схватите то вец једном !!! Три вјере!!! идите и ви у цркву нико вам не брани. мајмуни презрени !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

27.11.2016 13:18

Кад цовјек цита ове коментаре из РС помислио би да муслимани ниста не раде осим сто убијају друге, пописују мртве и тразе иконе по тавану... док они то раде НАТО и УН бомбардовали Србе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Билал

27.11.2016 13:33

Висеград град геноцида! Хвала СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Томо

28.11.2016 23:00

Такође у обрнутом смјеру. У другом свјетском рату у селу Милошевићи (општина Вишеград) десио се невиђени злочин-геноцид над српским народом почињен од стране Францетићевих усташких формација у чијем саставу се борила и муслиманска ханџар дивизија. Жртава 6000 српских цивила.

Name

Амра

27.11.2016 13:36

Хвала вам сто сте у Висеграду конацно показали праву истину. Господине Билал идемо само напријед у остваривању насег циља, наси сехиди су то заслузили. Хвала свима који нас подржавају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бакира

27.11.2016 22:58

Хвала мом Вишеграду и честитам новом начелнику на избору! Коначно идемо до побједе и повратка Вишеграда у наше руке да истјерамо правду.

Name

Градјанин

27.11.2016 13:59

"Послије отаџбинског рата", реците ми је ли се на тај рат с поносом гледа у висеграду? Ста казе народ који је остао у граду? Која је деф.отадзбинског рата?

ОДГОВОРИТЕ
Name

сова

27.11.2016 14:41

И то је дио доприноса Немање, пардон....Градитеља Вишеграда...А гдје су паре.

Name

Алдин

27.11.2016 15:05

Паре су на сигурном. Код нашег Емира и великог баје! Коалицију СНСД-СДА дуго нећете скинути! Живио Куста!

Name

Санел

27.11.2016 14:22

Тако је, тако треба! Посебно у Висеграду! Хвала СНСД-у , увијек су били уз нас Босњаке!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Един, Брчко

27.11.2016 15:04

Браво Емире! Играј се са пијунцицима! Направи јос само џамију поред цркве у Андрицграду. А они нек дијеле ордење Немањи (Мурат) Кустурица. Срећно, професоре!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОРДЕЊЕ

27.11.2016 22:54

Управу си Едине. Зар нема нити једног православца који је заслужнији од овог лојавог Кустурице који се и даље одазива само на име Емир, а никада не спомиње Немању.Па наравно када никада није ни прихватио православље. Као фол направио је цркву (окренуту наопачке), а поставља се још једно питање, зашто још није постављен звоник на цркви?, вуче будале за нос, а сами су си криви што су му дозволили, тако им и треба.С са овим Додиним начелником тек ће добијати ордење...

Name

Никола

27.11.2016 15:17

Маму ли вам балинску! Продане дусе, фуј! Дабогда им се све вратило! Дабогда се СНСД-у десило оно сто је нас праве борце снасло 92 у рату!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан, Добој

27.11.2016 15:25

Омладино, свака част! Нс храбрости, поносу, вјери у животне вриједности. На младима је будућност РС. Не дајте да дезертери униште оно зс стс су старије генерације гинуле. Само напријед. Стрпљен је спашен. Сви це они бити прошлост, Додик, Кустурица и остали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ме

27.11.2016 15:40

..Па тако нам И треба,... Само назад, не напријед, будуцност Босне је фуцкт уп...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Грађанин Вишеграда

27.11.2016 16:00

Поштовани коментатори , покушаћу једноставно објаснити из угла обичног грађанина сва ова дешавања која су имала велики број Ваших коментара. Ради се о следећем прва конститутивна сједница је од самог почетка кренула неким неубичајним током из једног простог разлога што је вођење сједнице повјерено (''папку ''- али сада у другом смјеру) који је најстарији изабрани одборник, сједница је читав свој ток одржавања имала кафанску атмосферу и на све је личила осим на свечану конститутивну сједницу СО Вишеграде. Крем на торту је стављен онога тренутка када је господин предсједник скупштине након захвалног говора за његов избор , дао паузу од пола сата са образложењем да мора у џамију на ''џуму''. Подсјећамо да се у Вишеграду сво претходно вријеме поштовала демократија и предсједник скупштине је увјек био из реда другог конститутивног народа јер је то захтјевао закон по попису из 1992 године, ту невидимо ништа спорно, спорно је следеће што су новоизабрани одборници прије тајног гласања за избор предсједника скупштине били на адекватан начин упозорени да су се по први пут стекли услови да после дејтона у Вишеграду може бити изабран предсједник скупштине из реда српског народа. Владајуића већина се оглушила о то упозорење и повјерење је дато предсједнику из реда бошњачког народа , што ће наравно бити кажњено на следећим изборима. ( Овакво понижење у досадшањој пракси РС није забиљежено ) Овај догађај је засјенио и већа понижења српских бораца, РВИ , породица погинулих, рањених и несталих бораца и цивила и свих грађана Вишеграда, та иста владајућа коалиција је за замјеника начелника поставила ''дезертера'' који је сво вријеме ратних страдања провео у Чачку, за подпредсједника скуптине постављен је '' папак '' који има 68 година који већ дуже вријеме ужива високу пензију и додатак на име предсједника удружења пензионера што је за наше услове више него солидно (1200КМ), Владајућа коалиција и њен изабрани начелник у предизборним обећањима су много обећавали за младе људе наше општине и ево на првом кораку не испуњавају обећања, ( шта ли ће бити тек после) постављањем подпредсједника скупштине из реда пензионера. а лично начелник је на своје мјесто у његовој приватној фирми поставио човјека који је напустуио посао у државној институцији и прешао у његову приватну фирму , а за узврат му је супругу запослио у општину Вишеград. ( једно прима плату са буџета). Ово су примјери који не воде ову општину према добру и са бојазношћу чекамо будуће времена јер ускоро следити ново кредитно задужење општине за развој туризма поред уложених 40 милона КМ и превеликих кретитних задужења из претходног периода, неке од ових одлука ће у нареном периоду у потпуности разјединити владајућу коалицију , и тек тада ће општина долази у проблемиме. Ово поткрепљујемо чињеницом у одборничким клупама владајуће коалиције сједе одборници једне од владајуће партије која је именовала дезертера за замјеника и која у својим клупама има одборнике који су ''вјенчаном куму'' забио нож у леђа на локалним изборима 2016 године, (као Милош-Карађорђу). Ово је кратак резиме дешавања у Вишеграду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Билал

27.11.2016 16:11

Зна ли неко кад у Вишеград долази наш Ћилимага Лакташки.

ОДГОВОРИТЕ
Name

баба милева

27.11.2016 16:57

Мозда билал нареди свим одборницима снсд-а да клањају на следецој скупстини,ниста ме не би изненадило,евентуално да предју у ислам,несто мислим да се нико не би бунио!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Војник

27.11.2016 16:58

Вама којима је ово нормално сви правац за Билалом, али престаните на овај нацин пљувати по градјанима. Лосе сте поцели господо, прва сједница па и прво сто сте урадили је то да сте пљунули по свим грађанима Висеграда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горазде

27.11.2016 17:01

Нови филм у режији Кустурице, само напријед, браво срби велики!

ОДГОВОРИТЕ
Name

аРашо

27.11.2016 21:36

Најбољи пример,бољег нема.

Name

БМ

27.11.2016 22:39

Срби будалетине. Одавно је све ово изрежирано, али ваљда ће овим Србима некада доћи из дупета у главу ко је Емир Кустурица и ко је Блал Мемишевић.

Name

Османлија

27.11.2016 18:20

Уз помоц додика, бице он уведен у цијелој БиХ. Зато нас власт краде, јер има информације ста це нам се догодити...

ОДГОВОРИТЕ
Name

БИЛАЛ

27.11.2016 18:37

Билал новоизабрани предсједник СО-е Висеград:Зарадили смо за цевап, одох да узмем севап, а ви пијте кахву док ја отклањам дзуму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сања

27.11.2016 19:49

Гласали сте, сад трпите. А цуди ме да су у Висеграду то дозволили, обзиром на толики број погинулих бораца, РВИ, бораца... Јадне породице истих... :( Дрзите се, све це ово једном бити прослост, ако Бог да. Знам какве уцјене владају у мом граду од стране СНСД-а, вјероватно је и у Висеграду слицно, јадан народ не смије ни реаговати, јер би и ово мало посла сто има, изгубио. Дрзите се Срби, а Додику и њему слицнима, нека Бог суди, ако за њега знају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

неможе више на хе

27.11.2016 22:35

Немогу више сви ни на краву музару - хидроелектрану да се запосле сад су почели једно по једно да запошљавају као тешке физичке раднике. Мислим да су "презадовољни" па им ј... м.... ,то је сигуран глас за у будуће :Д :П, али мало морген.

Name

макроекономија

27.11.2016 20:03

Додо, вријеме ти је да те стигне казна. То нецес избјеци другар (по струци сверцерској).

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градзанин прије свега цовјек

27.11.2016 20:42

Ах што уби мало досаде читајући ове коментаре, па ми нешто паде на ум колико ће нам психијатара требати за коју годину, све сами психички болесници, пола ових коментатора да нам бог памет сачува будале , и још нешто знали неко како је сдс добио прошле изборе, и како и зашто је дошао Суљо Фејзиц за предсједника скупштине, површно знам човјека ,и како га многи осудјиваше и за ово и оно вјероватно је човјек чист и поштен јер као официр армије неби сигурно био у Вишеграду да није чист, и сигурно је поштенији и часнији од ових потурица и посрбица, који ће за власт урадити све и сто вјера ће промијенити, е ти су нам закухати ово све па се сад да опростите .....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Помазите

27.11.2016 20:49

Ма јок, није то све, Додик припрама са Изетбеговицем понистење РСа. СНСД је давно вец поцео да "подвија реп" на захтјеве СДА и Изетбеговица. РС се убрзо гаси јер је Додик се урадио погресно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајево

27.11.2016 21:09

Висеградјани ста сте тражили то сте и добили, сад гледајте и цутите, климајте главом Додику. Свака цаст Билале, покази им гдје им је мјесто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Азем

27.11.2016 21:59

А јесу и насли одрзавати сједницу у вријеме дзуме!

ОДГОВОРИТЕ
Name

долази дјаво по своје

27.11.2016 22:17

Овде изгледа мало ко разумије озбиљност ситуације,ово сто се десило је само мали наговјестај онога ста це се тек догадјати у Висеграду!Нама нека је Бог на помоци а њима како буде,сами су бирали!

ОДГОВОРИТЕ
Name

микица

27.11.2016 22:18

Одавно су се поједини Срби у Вишеграду претежно они наклоњени СНСД-у и покондирене тикве почели клањати уз Емира Кустурицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е моји Срби моје будалетине

27.11.2016 22:22

Сад кад општину преселе у Андрићград па им још Кустурица направи нову џамију, ех милине, има сви одборницу да иду на клањање које ће бити обавезно под првом тачком на дневном реду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РВИ

27.11.2016 22:29

Јел ово сад значи да ће Снсд-ови одборници одобрити да Билал направи меморијални центар као у Сребреници што је планирао и обећао још кад је поставио онај споменик са кога су СДС-овци скинули онај срамни натпис који је одобрио бивши СНСД-ов начелник. Куку леле нама вишеграђанима и са овим Снсд-овим начелником.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фоца

27.11.2016 22:55

У Висеграду су се десиле промјене у правом смислу те ријеци. Сребреницу смо добили, а Висеград изгубили. Свака цаст српске патриоте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

странац

28.11.2016 05:55

Па и у Фочи је исто,изгледа да је да је Сребреница добро продата, два града за једно село

Name

надолази бура

27.11.2016 23:05

Ста сте тразили то сте добили. узивајте сад народе у изивљавању билала и кустурице у висеграду, а ускоро це се појавити и бакира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јадниковци

27.11.2016 23:17

Вишеграђани јадниковци, није вам ваљао СДС?! Продали бисте душу црном ђавлу а сада ће сви да испаштају због вас који сте своје гузице увалили у неку фотељу или чврсто вјерујете у обећани посао на Хидроелектрану који нећете никада добити а то ће те и ви сами схватити врло брзо. Довољан је примјер Бојана Росића коме, умјесто удобне столице на хидроелектрани, утрпаше лопату у руке. Сви остали су на чекању у реду за шарену лажу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радојица

27.11.2016 23:20

Оволико коментара још нисам видио ни на једном посту. Ово је прави блам и срамота нове власти у Вишеграду. Хоће ли и у будуће нови начелник радити у интересу свих грађана (бошњака)???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

27.11.2016 23:21

Дураковиц изгубио Сребреницу, Мемисевиц добио Висеград. Додик се трампио дао Висеград за Сребреницу, јасно као дан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Суннy..

27.11.2016 23:59

Конацно несто да цујем у Босни добро Све похвале за овај гест... Бозије је нај преце...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жупљанин

28.11.2016 06:02

Јел ово онај Билал који је гостио вехабије по Жупи ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДА

28.11.2016 07:22

Управо тај.

Name

ре.

28.11.2016 09:53

Није тацно и немој да измишљате.Сад је најлаксе неког окривити.

Name

Жупљанин

28.11.2016 17:55

Ма браво за снсд сад и њега нек мало погурају са којом кинтом као Емира да и он направи један градић нема мјеста за толике госте. Упс ја заборавих да се нови начелник излајао већ да ће прво морати погурати Емиров хотел да се направи и онда ће имати гдје да се смјесте Билалови гости. Одговор за ре. ја највише вјерујем својим очима и нема потребе да негираш

Name

Амир

30.11.2016 20:04

Није Билал вехабије угосцаво а ја Нисан вехабија . Свако има право на своју вјеру

Name

Борац Рогатица

28.11.2016 06:26

Ово само ми срби моземо да дозволимо, продане дусе, због фотеље би све урадили, а ти народе цути и гледај, климај главом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио

28.11.2016 06:28

Да ли се стварно ово десило или? Ја цитам и не вјерујем да је то неко дозволио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Дарио

28.11.2016 07:24

Нажалост десило се. То се ни у Сребреници никад није десило али патриоте Висеграда то дозволисе.

Name

Туга

28.11.2016 06:29

За Висеград ме ниста не изненађује, знајући ко је главни у СНСД у том граду. Овај начелник је само пиун у служби Кустурице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

28.11.2016 07:41

Поштована омладино СДС-а, чијим гласовима је изабран Мићо Мићић за градоначелника Бијељине? Подсјетићу вас. гласовима бошњака из Јање. Чијим гласовима је изабран Младен Иванић и са киме сте у коалицији на нивоу БиХ ? Критикујете СНСД на сваком кораку,а нити једном ријечју не критикујете освједочене непријатеље Републике Српске (Бакита, Џаферовића, Мехмедовића...).

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре007

28.11.2016 07:57

Постовани, очигледно нисте схватили сустину саопштења. Овој омладини не смета коалиција, смета цињеница да СНСД у Висеграду дозвољава да ради ста хоце. Свједоци смо да су им у периоду 2008-2012 дозволили да поставе споменик зртвама рата са натписом ГЕНОЦИД. У Висеграду покусавају да направе оно сто су у Сребреници. Сто се тице осталог несто не памтим случај да се у БН сједница Скупштине прекинула због вјерског обреда, а ни у СА такође. Ако вама одговара политика СНСД у ВГ, ви слободно можете са Билалом на дзуму, а можете му помоћи и у постављању новог споменика или прављења џамије само цисто сумњам да це вам овај понизени народ Висеграда то дозволити.

Name

Снага

28.11.2016 07:59

Висеград на првој Скупштини показа снагу. За зназан Висеград, за снажног Билала. Цеститке

ОДГОВОРИТЕ
Name

теско нама

28.11.2016 08:44

мене ово нич шта не изненадјује . ово је само наставак раније политике СНСД-а само сто Срби брзо заборављају, овако им и треба кад су заборавили да су исти ови актери направили споменик измисљеног геноцида у Висеграду, само напријед Билале и Емирага кад имате будале поред себе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Снеза

28.11.2016 12:05

Полако Висеградјани,тек цете видјети ста це вас снаци.Једва цекам кад будете тразили за кифлу. Зелим вам то,само из разлога сто сте се продали за 50КМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Висеград

28.11.2016 19:20

Благо нама са нама самима, какви смо и треба нам ово. Е, народе глупи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре.Зупљанин

29.11.2016 04:30

Зупљанину колико лажеш и шириш љагу и мрзњу према Билалу и Муслиманима довољно говори то да код Билала на ранчу ради Србин по имену Чедо и који добија редовно плату.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАРКО

30.11.2016 11:48

БАКИР КАЗЕ,изгубили смо СРЕБРЕНИЦУ ДОБИЛИ ВИСЕГРАД И ФОЦУ,БРАВО ЗА СНСД,СРАМ ВАС БИЛО,

ОДГОВОРИТЕ
Name

игор

03.12.2016 21:26

ИЗДАЈНИЦИ ДНС