Видео - Леонардо: Играчи живе за голове и скандирање са трибина!

Фудбалери Партизана направили су у петак велики преокрет против Напретка, од 0:2 до 3:2, а један од најзаслужнијих играча за то био је Леонардо.

Фудбал 26.11.2016 | 13:30
Видео - Леонардо: Играчи живе за голове и скандирање са трибина!
Бразилац је постигао прва два поготка за црно-беле и тако им трасирао пут до важне победе у борби за титулу првака Србије.

"Стално понављам да смо ми тим. Ја сам веома срећан што дајем голове, али да није мојих саиграча ја то не бих могао. Уосталом, моја позиција и јесте таква да се од мене очекују и добре асистенције и голови, због тога сам и дошао у Партизан", рекао је Леонардо.

Леонарду је требало неколико месеци да уђе у форму, али је постепено постао један од омиљених играча навијача црно-белих.

"За те тренутке сви źиве, свако ко каже да није тако, не говори истину. То су управо две ствари за које сваки играч живи – голови и скандирање са трибина", рекао је Бразилац.



Са два гола против Напретка стигао је до суме од девет у текућој сезони Суперлиге и првог места листе стрелаца.

"Увек се може бити у бољој форми од ове. Задовољан сам како играм, али је велика разлика да ли играте домаће првенство или на два фронта уз Европу. Ово само истичем, јер смо склони да једног дана некога подиźемо, а после две утакмице ваљамо по блату. У свему у животу, па и у фудбалу је најважнија константа, па тако и мени. Важно је да добро играмо, побеђујемо, а онда и форма буде све боља и боља", рекао је Леонардо.

Партизан до зимске паузе очекују још четири утакмице, а најтежа ће бити следећа, гостовање Војводини у Новом Саду.

"Свака утакмица је нови изазов и подједнако тешка. Првенство је дуго, а јесење првенство има још свега неколико кола до краја. Ова победа нам значи у смислу мотивације, али смо врло свесни да нас чека веома тешка утакмица у Новом Саду. Одмарамо до сутра и онда крећемо са анализом и инструкцијама", закључио је Леонардо.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар