Дијуф: Џерард је НУЛА! Рисе Дијуфу: Не рисе!

Неочекивана дебата о Стивену Џерарду - један бивши саиграч га напада, други је стао у његову одбрану. Прочитајте коментаре Ел Хађија Дијуфа и Јона Арнеа Рисеа.

Фудбал 26.11.2016 | 18:00
Дијуф: Џерард је НУЛА! Рисе Дијуфу: Не рисе!
Стивен Џерард је изненадио фудбалски свет одласком у пензију!

Икона Ливерпула је одлучила да престане да активно игра фудбал, а већи део фудбалског света устао је да му аплаудира. Али, не сви. За очекивати би било да га, рецимо, критикује неко коме је Манчестер јунајтед на срцу, али не! Критика је дошла од Џерардовог бившег саиграча!

Ел Хађи Дијуф испричао је на француској телевизији шта је рекао Џерарду када је дошао у Ливерпул и... шокирао је све, па и Емануела Петија, бившег француског фудбалера.

"Када сам дошао у Ливерпул, показао сам му да је ништа. Баш ништа! Питао сам га да ми одговори у којем то неком великом такмичењу (Европско првенство, Светски куп...), људи помисле на њега", рекао је Дијуф.

Пети га је прекинуо: "Не дозвољавам да тако причаш о Џерарду, он је велики играч".

"Понављам, ја Џерарда поштујем као играча, велики је играч, али је као човек НУЛА и уопште га не поштујем. То сам му и рекао... Било је и оних људи, знате дупеувлакача, који су ишли код тренера и преносили шта сам говорио. Са Џерардом сам отворено причао, као мушкарац са мушкарцем. Зато ме није волео. Али, он то није волео, није могао у очи да ме погледа. Немојте да заборавите да када сам дошао у Ливерпул, нисам тражио његов дрес. Он је тражио дрес Сенегала за неког свог пријатеља", испричао је Дијуф.

У одбрану свог некадашњег капитена и оваквих речи Дијуфа стао је норвешки фудбалер Јон Арне Рисе, који је у Ливерпулу играо са Дијуфом у 2002. до 2005. године.

На свом Тwиитер налогу Рисе је написао:

"Дијуф опет нешто прича... ЗЗЗЗЗ! Као Џерард се плашио да га погледа у очи. Да, да, та ти је добра, прикане".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар