Договорено: Партизан потписује уговор са штопером кога снима Барселона!

Страхиња Бошњак - професионалац!

Фудбал 24.11.2016 | 20:30
Договорено: Партизан потписује уговор са штопером кога снима Барселона!
Партизан се обезбедио! Црно-бели и Страхиња Бошњак настављају заједно. Овога пута на бази дугорочне сарадње. Суперталентовани штопер клуба из Хумске 1 договорио је сарадњу са актуелним руководством и данас је потписао професионални уговор.

С обзиром да је Бошњак 1999. годиште и да 18. фебруара постаје пунолетан, први професионални уговор биће оверен на три године. Релано је очекивати да већ за три месеца омладинац Партизана стави потпис на још две године, што је пракса у сличним случајевима.

Бошњак важи за једног од најталентованијих фудбалера на штоперској позицији у свом годишту. Познати менаџер Зоран Стојадиновић је почетком ове године тврдио да су га скаути Барселоне окарактерисали као екстра потенцијал. На све то, на недавном квалификационом турниру  омладинских репрезентаицја за пласман на Првенство Европе,Арсени Комас, један од главних скаута каталонског гиганта, био је уживо у Старој Пазови како би испратио игре Бошњака, ал ии Вељка Ивановића, везисте Црвене звезде, такође из “класе 1999”.

Подсетимо, Страхиња Бошњак је у лето 2015, кад је тренер Партизана био Зоран Милинковић, прошао припреме првог тима на Тари, а зимус је био и на Кипру, у време кад је за командама Парног васљка седео Иван Томић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар