Сарајево: Дијете одшетало из вртића?!

У улици Нурије Поздерца у сарајевском насељу Добриња данас у послеподневним сатима старија госпођа пронашла је босог и за тренутне временске прилике неадекватно одевеног троипогодишњег дечака.

Босна и Херцеговина 23.11.2016 | 19:26
Сарајево: Дијете одшетало из вртића?!
Испоставило се да је дечак одшетао из вртића, а да три васпитачице то нису ни приметиле.

Мајка несталог дечака, Ламија Карић, објавила је на Фејсбуку ову информацију истакавши да је сва срећа што су је познавали запослени у оближњој играоници па су је обавестили.

"Данас су ми из вртића изгубили троипогодишњег сина који је изашао на отворена врата вртића. Запослени нису ни знали да је дете нестало. Моје дете је са једном папом на нози и у мајици кратких рукава ходало по Добрињи, док га није срела жена која га је одвела у други оближњи вртић мислећи да је њихов. Сва срећа па ме ту знају и одмах ме назвали. Док госпође из ЈУ Деца Сарајева нису ни знале да ми нема сина" написала је Карић.

Из оближње играонице у који је дечак доведен казали су да је понављао реч на слово "б", а онда су схватили да говори о брату који је код њих у продуженом боравку.



"Одмах сам га одвела у вртић, заједно са женом која га је пронашла, а тамо смо наишли на још веће изненађење. Све је било откључано, ушле смо без икаквих проблема и затекле три тете које нису ни схватиле да је дете побегло" казала је радница играонице.

Један забринути родитељ јавио се порталу Клиx.ба уз поруку да је дечак прешао најмање 100 метара удаљености и веома прометну улицу те да је велика срећа што није повређен.

Из вртића, као ни из ЈУ Деца Сарајева нису желели да говоре о овом случају.

Извор: клиx.ба

Коментари / 0

Оставите коментар