Хорор! Бивши фудбалер Ливерпула и Ситија открио да га је тренер сексуално нападао и пријетио смрћу!

Из колевке фудбала стиже језива прича. Бивша звезда Ливерпула, Тотенхема и Манчестер ситија, Пол Стјуарт (52), отворио је душу и открио како га је тренер сексуално малтретирао између 11. и 15. године.

Фудбал 25.11.2016 | 23:40
Хорор! Бивши фудбалер Ливерпула и Ситија открио да га је тренер сексуално нападао и пријетио смрћу!
Човек који је зашао у шесту деценију имао је све, само не нормално и безбрижно детињство... Уместо да ужива у тренирању фудбала, преживљавао је пакао.

Стјуарт је у исповести за "Мирор" признао како га је тренер млађих категорија сексуално напаствовао сваки дан у периоду између 11. и 15 године, и обећавао му да ће од њега направити звезду.

Ћутао је скоро 40 година и у себи чувао језиву трауму. Разлог? Тај монструм му је претио да ће му побити породицу ако икада буде рекао некоме нешто о томе, и онда отворио душу, како би помогао жртвама ко је преживеле слично, јер верује да их има још у школи фудбала "Норт Вест".

Он је изашао у јавност и подстакнут причом Ендија Вудворда, кога је сексуално злостављао Бери Бенели, тренер млађих категорија у Кру Александеру.

"Једног дана, док смо се возили, почео је да ме додирује у колима... То ме је препало на смрт, нисам знао шта да радим. Хтео сам да кажем родитељима, али имао сам само 11 година. То се претворило у сексуално напаствовање. Претио ми је да ће ми убити мајку, оца и два брата, ако будем проговорио о томе. Када имате 11 година, онда верујте у то", прича Стјуарт.

Он није желео да прича анонимно и открио је да је исти тренер још једног момка, четири године старијег од њега, такође сексуално малтретирао. То је сазнао много касније када су били одрасли.

"Ти ожиљци су ме одвели у проблеме са дрогом и алкохолом. Он је био монструм, увек ми је претио злостављањем или батинама. Прочитао сам Вудвордову причао и као да сам читао о свом животу", истиче Стјуарт.

Трауме су имале велике последице по њега када је одрастао и посебно су се одразиле на породицу. Дуго није могао да загрли супругу Бев, нити да изрази љубав према деци, ћеркама од 21 и 27 година, односно према 30-годишњем сину. Патња коју је преживео као дете је учинила своје.

Зато је испричао све што је преживео како утицао на такве ужасне трауме и има жељу да покуша да помогне онима који су доживели слично.

Извор: блиц.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

бака

25.11.2016 22:46

Треба помоћи сирочићина и чувати их од ЦЗСР Бањалука.

ОДГОВОРИТЕ