Партизановце понижавају, срамота је на шта је клуб спао!

Бивши члан управе црно-белих Драгољуб Вукадиновић жестоко о стању у Хумској.

Фудбал 22.11.2016 | 19:00
Партизановце понижавају, срамота је на шта је клуб спао!
Партизан, ФСС,Металац... У тим срединама је годинама егзистирао Драгољуб Вукадиновића,дуго је био човек чија је реч имала велику тежину на Теразијама у Хумској. Тренутно је на функцији само у Металцу и, како каже, не верује да ће се у догледној будућности нешто битно мењати.

Познати привредник разочаран је девијантним појавама у српском фудбалу. Посебно га боли ситуација у Партизану, клубу чији је саставни део био годинама.

„Одлично се осећам, јер нисам део приче о бесомучном понижавању партизановаца. То више није клуб са реномеом и драго ми је што не седим заједно са таквим људима. Срамотно је шта су урадили са изборима, спремили су резервну листу од пет људи и на све су били спремни да сачувају власт“, поручио је у разговору за Спортски Журнал Драгољуб Вукадиновић.

Он је био један од првих „избачених“ људи из Хумске, у припреми изборних радњи уочи последње седнице скупштине.

„Не идем више на утакмице. Разочарали су ме фудбалери и кошаркаши, поготово њихово понижавање са мајицама. Да их је неко питао да уместо тог, проблематичног,лика на грудима носе Бјековића или Бобека питање какав би одговор био. Срамотно је на шта је Партизан спао“.

Осврнуо се и на дешавања у Суперлиги...

„Будмимо поштени – не могу два добра резултата репрезентације да реше проблеме. Чак ни одлазак на Мундијал, што не сматрам великим успехом, неће имати много рефлексија на домаћим теренима. Погледајте терене. Многи, на ивици регуларности. Последње гостовање, Металца у Чачку, најбољи је доказ о чему причам. Услови су били катастрофални. Кључни проблем остаје – суђење. Казнене експедиције опет харају Србијом“, додао је Вукадиновић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар