Младић задобио повреду мозга

Двадесетпетогодишњи Давор Малић из Бањалуке има озбиљну повреду мозга и прелом доње вилице, али је његово стање тренутно стабилно и наставља се даље лијечење, рекао је вечерас Срни неурохирург Остоја Савић са Клинике за неурохирургију Универзитетског клиничког центра Бањалука.

Република Српска 19.11.2016 | 18:55
Младић задобио повреду мозга
"Он има озбиљну повреду мозга и прелом доње вилице, али је свјестан, адекватан, оријентисан и остаће код нас наредних дана на лијечењу", навео је Савић.

Савић је истакао да је Малићево стање такво да се са њим сада може и разговарати, али да ће остати у болници и наредних дана да се испрати до краја његово здравствено стање.

Он је навео да је младић ноћас примљен прво на Одјељење интензивне његе, па је премјештен на неурохирургију.

Два непозната лица физички су касно синоћ у Бањалуци насрнула на двадесетпетогодишњег Давора Малића из Бањалуке, којем су нанијели видљиве тјелесне повреде, речено је Срни у Окружном тужилаштву Бањалука.

Нападачи су након напада у Улици Мајке Југовић, који се догодио око 22.30 часова, младића путничким моторним возилом превезли до Тузланске улице гдје је Малић и пронађен са видљивим тјелесним повредама и пребачен у Универзитетски клинички центар Бањалука.

Увиђај је обавио дежурни тужилац Окружног тужилаштва у Бањалуци Далибор Врећо заједно са полицијским службеницима Центра јавне безбједности Бањалука.

Тужилац је наредио да се предузму све потребне истражне радње на разоткривању починалаца и расвјетљавању свих околности овог догађаја.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар