Отказан позив који је раније упућен Додику

Предсједник СДС-а Вукота Говедарица потврдио је за БН телевизију да је данас отказао позив који је раније упутио предсједнику Републике Српске Милораду Додику и премијеру Жељки Цвијановић на свечани пријем СДС-а у понедјељак поводом обиљежавања 21 године од потписивања Дејтонског споразума.

Република Српска 18.11.2016 | 19:42
Отказан позив који је раније упућен Додику
Ми смо позвали многобројне наше госте да заједно са нама обиљеже 21 годину Дејтонског мировног споразума. Наравно, међу позваним гостима био је и господин Милорад Додик и госпођа Жељка Цвијановић“, каже Говедарица и наставља:

Међутим, послије најаве прављења 'црне књиге' Милорада Додика у којој би требало да се нађу имена са којима би се Додик и СНСД требали обрачунати са неистомишљеницима и послије оних најава да ће општине у Српској бити подијељене на оне у којима је побиједио или изгубио СНСД и свега на шта је јавност била згрожена, ја сам на основу одлуке Предсједништва СДС-а, да прекинем комуникацију са СНСД-ом и Додиком, одлучио да тај позив више не важи“, навео је Говедарица за БН телевизију.

Говедарица је подвукао да се предсједник Додик треба извинити грађанима Српске.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик не да се не понаша као предсјендик Републике, него он руши уставни поредак Српске на најгори могући начин, па сам одлучио да он изостане са списка позивница на свечани пријем СДС-а. Додик треба да се извини грађанима Српске и јавности за све што је објелодањено, јер још нико није демантовао нити рекао да није истина оно што се појавило у јавности“, истакао је Говедарица.  

(БН телевизија)

Коментари / 16

Оставите коментар
Name

Саван

18.11.2016 18:54

ОВО ЈЕ СПРДАЦИНА ОД ПОЛИТИКЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

***Ник.

18.11.2016 19:11

Сваког дана иста слика, рузна нам је политика. Само свадје, мудролија, неко трази, неко исте, увијек исто блејалисте...

Name

Гузоња

18.11.2016 18:57

Онако искрено, не вјерујем да су планирали долазати у било ком слуцају. Али сад позовите званице из Србије, Кусту,Глигорија,патријарха итд. Прво,набицете огроман ударац ДоДицковом егу, а друго имацете одлицну прилику да видите ко хоце са вама да сарадјује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кокало

19.11.2016 06:33

Ко неки фактор па да са њима неко сарадјује. 2018 историја це Сзп да забиљези као примјер утицаја страног фактора на домацу политику и пропаст истог.

Name

М

18.11.2016 20:07

Додика само треба игнорисати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Топ

18.11.2016 20:20

На њему и кумовима му спровести Закон о поријеклу имовине до краја. За примјер!

Name

мами

18.11.2016 21:12

Нема ту ни пардона ни извињења! Додик је аут! Вецерас у "апострофу" гост Васић! Катастрофа! На свом блогу се изругује и са зивим и мртвим људима! Дотакли су морално дно, ево, нико из СНСД-а се није огласио иако је Рајко Васић цлан Главног Одбора!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јад

18.11.2016 23:28

Ти си Вукота потпуно друга особа од када си предсједник странке, ниси дорастао том мјесту јер си првих дана након сто си постао предсједник требао урадити и спровести драстицне промјене и извести постени народ и опозицију на улицу, нема се висе ста цекати јер је задњи цас да показете да вам је стало до народа а не до својих привилегија. Са твојом изгубљеном политиком и странка и опозиција це дотаци дно, десет година нам црвена банда са Додиком крцми насу куцу, насу Српску. Нокаутирани смо послије изборног дебакла и људи несто оцекују од тебе, а ви упорно остајете досљедни тактици не цињења било цега. Али вама неколицини је увијек добро на функцијама тако да ви мозете јос сто година тако водити опозицију, лијепо дотјерани, пуни пара и без било каквих брига. Није вама изгледа стало до народа вец само до себе. Ма дизи народ и на протесте, док сви нисмо поцркали висе, да се боримо против Додика и његове криминалне организације, не бори се тако за свој народ вец на улицу у битку за голе зивоте или нас ускоро неце ни бити. Устај опозицијо и постени нормални народе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Те јад

19.11.2016 08:42

Они цекају да се народ дигне па да се прихевтају. Нема сансе да они буду покретаци било цега. Боје се издаје народа. Јер нису сигурни да народ стоји иза њих . Замисли организују неки протесни скуп а додје хиљада људи умјесто 20-30 хиљада. То би било за "опозиција" погубно. ДРУГА И НАЈВАЗНИЈА СТВАР НЕМАЈУ ПРОГРАМ АМА БАС НИСТА СТО БИ ПОНУДИЛИ НАРОДУ КАО АЛТЕРНАТИВУ ДОДИКУ !!!!! КАКО ИЗАЦИ ИЗ КРИЗЕ? И АКО БИ ИМАЛИ КОСТАЛО БИ И ЊИХ ФОТЕЉА А ТО НЕ ЗЕЛЕ?ЗАТО САМО КУКАЈУ И ЗАДРЗАВАЈУ СТАЊЕ КАКО ЈЕ ЈЕР ИМ ТАКО ЛИЦНО ПАСЕ?БОЛИ ЊИХ ЗА НАРОД.Ко од њих у странци има економисту који би развио економски програм који би ПОНУДИЛИ народу и казали народу ево то је то хоцете нецете? НЕМА НИ ЈЕДНА.И сад се цудите сто је како је? Имају само реторицну прицу као ово или оно не ваља а немају рјесење ни за један проблем. Сто висе буду се приблизавали избори све висе це да лице на Додика јер у сустини су индиго папир тог истог. Поцет це националне пароле узвикават, говорит како су Срби угрозени у БИХ .бла бла.... а народ це сврсават од хистерије да имају неког ко их воли...

Name

Поп

19.11.2016 06:48

Па јел Додик добро рекао да је то његов човјек

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре-тамо вамо

19.11.2016 06:50

У страначком животу не постоји "лична политика"већ "лични став".Овај потез руководства СДС-а је добар.Они који се на слажу слажу са њим(Мичић,Бундало и остали колаборанти) имају прилику да оду..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

19.11.2016 07:34

Има и Вукота прилику да оде!

Name

ре

19.11.2016 10:51

Слазем се тамо вамо је у праву.доста папцина висе .или јеси или ниси.нек иду ако не постују договор.мозе се без њих и те како.

Name

Даре

19.11.2016 08:07

Одлука је добра и треба Додика опструисати на свим пољима.Важно је сад поднијети кривичну пријаву против Додика за рушење Уставног поредка РС и пробати га спријечити на легалан начин да уништи РС јер он ако се не спријечи пн ће то урадити. Сваки пут се питам а ево поново ћу, ко гласа за Додика? Замисли земљу или ентитет или област или како год у којој Предсједник те назовимо је како год, каже ако ја нисам ту побједио они нису у тој регији. Свакако би био смијењен и процесуиран али они око њега не смију га ни погледати а камоли питати за рушење уставног поредка. Још једном се питам па људи овај човјек (Додик) ЛАЖЕ чим зине и како дозволите да вас увјек слаже и како гласате за њега. Исправно Вукота поступио

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДЕ ГОТХИА

19.11.2016 08:39

КАКАВ ПРИЈЕМ, ЗА КОГА, ЗБОГ КОГА И ЗАШТО И ОПЕТ, ОПЕТ ЗБОР НА ПЛАНИНИ... ХОЋЕМО ЛИ ВИШЕ ИЗАЋИ ИЗ ШУМЕ У УЋИ У ИНСТИТУЦИЈЕ, КОКТЕЛ ЈЕ МОГЛО БИТИ У БАНСКОМ ДВОРУ, ХОТЕЛ БОСНИ, ПАРЛАМЕНТУ РС - ГЛАСАЧИ СДС-А СУ У КРАЈИНИ, А КРАЈИНА ЋЕ ДА ЧУВА ИСТОК РС... ПА СТРАНЦИ У САРАЈЕВУ СЕ СМИЈУ ПОВОДОМ ОВОГ ПОЗИВА ЗА ЈАХОРИНУ - ЛИЧНО САМ ЧУО КОМЕНТАРЕ.... А МОГУ МИСЛИТИ КАКО СЕ СМИЈУ КАДА СТЕ ПОВУКЛИ РАНИЈЕ УПУЋЕН ПОЗИВ ЖЕЉКИ И ДОДИКУ !!! КРАЈЊЕ ЈЕ ВРИЈЕМЕ ЈЕ ДА УОЗБИЉИТЕ ПОЛИТИКУ СДС-а ИЛИ НЕСТАЈЕТЕ СА ПОЛИТИЧКЕ СЦЕНЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пале

20.11.2016 16:53

Па зашто на Јахорини. Када је договорен Дејтон на Јахорини је била војска а у палама тадашње руководство РС. Ни једани ни други нису прихватили Дејтон. То ти Вукота не знаш...А ни Цицко ни С... ти неће рећи праву ствар. Јадно све то.

ОДГОВОРИТЕ