Партизан: Да наставимо побједнички!

Тренер Партизана Марко Николић очекује од свог тима да настави успешну серију. Конференција за медије трајала три минута!

Фудбал 18.11.2016 | 18:00
Партизан: Да наставимо побједнички!
Све осим победе Партизана у суботу против Бачке било би велико изненађење. Али, фудбал је леп зато што уме да испише и изненађења.

Уосталом, на почетку сезоне, на дебију у Суперлиги, Бачка је против великог фаворита Партизана узела бод.

"Јако је тешко победити било ког противника, а најтеже је победити утакмицу коју јавност гледа као већ унапред добијену", рекао је тренер црно-белих Марко Николић уочи утакмице 16. кола Суперлиге Партизан - Бачка (субота, 19. новембар, од 15 часова, директан пренос ТВ Арена спорт 1).

Партизан је фаворит из више разлога. Најпре, због позиције на табели, због тога што је домаћин, у последњих девет утакмица има осам победа и реми, квалитет је неспорно на страни црно-белих. Екипа из из Бачке Паланке на досадашњих седам гостовања није остварила ниједан тријумф, уз само један освојен бод, а дала је само два гола на гостујућим теренима.

Зна се, међутим, да у фудбалу не игра статистика.

"Конац дело краси. Желимо да у добром маниру приведемо овај део сезоне крају. С обзиром на то да има још само шест утакмица до краја и да је лепо време, очекујем и већу подршку Партизанове публике. Ови људи који долазе подржавају нас на диван начин, а било би јако лепо да подрже тим у већем броју. На нама је да им пружимо квалитет игре, задовољство и да дођемо до доброг резултата", рекао је Николић, уз додатак да су сви играчи спремни за утакмицу.

Занимљиво је да ће нови тренер Бачке Зоран Говедарица "спојити" два кола у Хумској. Наиме, он је до претходног кола био тренер Новог Пазара, па се разишао са тим клубом, да би у међувремену добио посао у Бачкој, наследивши Спасоја Јелачића.

Још једна занимљивост - Николићева конференција за штампу трајала је тек три минута. Новинари нису имали питања.

Ево целе конференције за новинаре:



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар