Састанак челника СИПА са главним тужиоцем

У оквиру обавезног одржавања састанака на стратешком нивоу руководилаца тужилаштава и руководилаца полицијских органа, в.д. главног тужиоца Тужилаштва БиХ Гордана Тадић са сарадницима посјетила је данас Државну агенцију за истраге и заштиту (СИПА) и састала се са директором СИПА-е Перицом Станићем и сарадницима.

Босна и Херцеговина 14.11.2016 | 18:02
Састанак челника СИПА са главним тужиоцем
На састанку је разговарано о проведеним активностима у протеклом периоду, рјешавању будућих заједничких предмета, међусобној подршци у борби против криминала као и свакодневној проблематици која се односи на заједнички рад ових институција.

Тужилаштво БиХ и СИПА свакодневно оперативно сарађују, а сваки мјесец реализује се велики број оперативних и истражних активности у борби против организованог криминала, ратних злочина, тероризма, корупције, прања новца, финансијског криминала и других казнених дјела из надлежности ових институција.

Реализацијом наведених активности и процесуирањем на стотине осумњичених особа, ове двије институције показале су да улажу велике напоре у борбу за владавину права.

Представници обје институције изразили су вољу за додатним унапређењем сарадње, те заузели заједнички став да ће СИПА и Тужилаштво БиХ радити у оквиру својих надлежности на стварању сигурнијег окружења за грађане Босне и  Херцеговине.

Извор: Вецерњи.ба

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

АМИДЗА СЕЛМО

14.11.2016 17:21

А ДЗЕ ЈЕ ДОДИК.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

14.11.2016 17:29

Пусти Додика, хапси исламисте! Додик је наша брига. Завршићемо ми то на изборима. Вехабије удрите и оне што са ИСИЛ ом шурују.

Name

Боки

14.11.2016 17:35

А само цека да ти питас гдје је

Name

соко 3

14.11.2016 17:31

Време је да се из полициских агенција и тузиластва као и судова оцисте корумпирани људи умјесани у афере корупције инаце нема напредка дзаба све.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Као случај оне инспекторице

14.11.2016 17:47

Као случај оне инспекторице иначе радника СИПЕ која је поднијела лажну пријаву против тужиоца који води поступак зликовца Насера Орића.То је био покушај да се минира случај Орић

Name

Очекујемо много

14.11.2016 17:34

Огроман дио народа у Републици Српској очекује борбу против организованог криминала и почетак рјешавања великих корупционашких афера.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зви

15.11.2016 13:56

Бобар банка нека буде почетак,коме је новац отишао у Дубаи,ко је Владимир Делић и чији новац шаље из Дубаија за Београд на води и шта је Додик свему томе? Између осталог и како је умро Гаврило Бобар?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРЕОБРАЗАЈ

15.11.2016 14:18

СИПА ТРЕБА ЕXПЕСНО ДА РАСЦИСТИ СВОЈЕ РЕДОВЕ ОД ХУЉА КОЈЕ ПРЕНОСЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ВЛАДАЈУЦИМ КРИМИНАЛНИМ ПОЛИТИЦАРИМА И ОНДА КРЕНЕ У СТВАРНИ ОБРАЦУН СА КРИМИНАЛОМ. КРАЈЊЕ ЈЕ ВРИЈЕМЕ ДА СЕ ОТВОРИ ИСТРАГА О ОСОБАДЈАЈУЦОЈ ПРЕСУДИ МИЛОРАДА ДОДИКА ПРИЈЕ 11 ГОДИНА НА КРИМИНАЛНОМ ОСНОВНОМ СУДУ У БАЊОЈ ЛУЦИ. ТРЕБА СЕ ОБЈЕЛОДАНИТИ КО ЈЕ МИЛЕТА ОСЛОБОДИО И ЗАСТО,КОЈА ЈЕ УЛОГА БИЛА МИЛАНА ТЕГЕЛТИЈЕ,СПАСАНА КЕЛЕМАНА,БАИЦА ИЗ СПЕЦ..ТУЗИЛАСТВА,КОЛИКО ЈЕ НОВАК КОНДИЦ ПЛАТИО ПОМЕНУТЕ И ЦИЈИМ ПАРАМА,КАКАВ ЈЕ СНИМАК ПОСТОЈАО И ЗАСТО ЈЕ ИЗГОРИЛА АРХИВА ПОМЕНУТОГ СУДА.

ОДГОВОРИТЕ