Биљану је супруг провео кроз пакао

Биљана Чавић, коју је 10 година злостављао бивши супруг, прошла је кроз пакао.

Србија 14.11.2016 | 07:39
Биљану је супруг провео кроз пакао
На почетку брака је било све у реду, навела је Биљана Чавић из Каменице у емисиј Специјал Црна хроника.

"Био је доста арогантан и груб. Ја сам га волела. Посе порођаја кренуле су свакодневне батине, свих ових 10 година" са горчином се присећа Биљана.

"Батине су биле свакодневне. Без разлога ме је тукао, само сам га понекад питала за плату. Цела његова породица је то знала. Ћутала сам јер је претио да ће убити и мене и дете" прича Биљана и додаје да је све трпела због детета.

Како каже, за батине није давала никаквог повода.

- Ударао ме песницом у главу, главу ми је ударао о ивицу стола, шутирао ме, тукао ме тушем по глави, сипао ми је врућу супу на главу, пикавце ми гасио по телу, ударао ме у међуножје, бургијом ме бушио по телу, разбијао чаше о главу, стављао ми љуте паприке у нос – навела је Биљана присећајући се ужаса који је проживела.

Чланове  његове породице са којима су живели у заједници, она сматра саучесницима.

"Одвео ме је доле код мајке, скинуо ме је голу и везао за столицу и тукао пред њима. Сви су гледали и смејали.  Говорила сам му да то не ради, а он је рекао да сви треба да виде како се ради са женом" тврди Биљана.

Бивши муж је вукао голу по дворишту и главу јој ударао у плочице, али то није најгоре што је доживала.

Биљана је трпела и силовање.

"Силовали су ме бивши муж, кум и њихов другар у викендици. То се догодило нако што сам побегла од њега када ме је истукао. Дете је све то гледао, а отац је рекао да дечак треба да види како се ради са женама" каже Биљана и додаје да све рекла и полицији.

Њен бивши муж је, тврди злостављао и дете.

"Када је имао седам година, оставио га је на железничкој станици, легао у кревет, а малишана је кући довео неки непознати човек" испричала је она.

Породица њеног бившег мужа је сматрала да дечак није његово дете и он за њега није марио. Његови родитељи им нису дошли ни на свадбу, можда је, каже нису волели зато што је Српкиња.

Деветогодишњи Марко био је сведог стравичног насиља.

"Мојој мами је феном палио очи, чупао јој косу, чекићем за месо је ударао по лицу, песницама је ударо у нос, избио јој зуб, ударао је по бутинама, хтео је избости ножем, јела је измет", навео је он.

Како каже, гледао је све што је његов отац радио његовох мајци. Тада је имао седам година.

"Говорио сам му не туци моју маму, када сам је бранио и ја сам добијао батине. Ударио ме је једном песницом у главу и пао сам са столице на плочице и онесвестио сам се. Возили су ме у болницу, а отац је рекао да сам сам пао" навео је дечак.То се, према речима његовог деде, десило када је случајно срушио оцу чашу ракије, а због ударца је изгубио памћење.

"Плашио сам се тате и мрзео сам га јер туче моју маму. Када га гледате, изгледа нормално. Уствари он је пијанац и грубијан. Ја њега мрзим, он више није мој отац, после сведа што је моја мама претрпела" додао је Марко. Биљанин отац Милан каже да је његовом зету бившем породица пунила главу да дете није његово.

"Дечак је чак тражио да се уради ДНК тест, да би се утврдило ко му је отац. За 11 година брака нисмо га видели ни 10 пута. Никада ме није позаво на славу, фактички га нисмо познавали" навео је Милан. Како каже, за његовог бившег зета је литар ракије било као литар воде, а цела његова породица је знала да је малтретира.

Извор: Пинк

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

МИХАИЛО Микиц

14.11.2016 10:22

Нико није терао Биљану да се уда за цовјека из друге вјере и народа. ТАКО ЈЕ хтјели због своје љубави и зато је саме пале и сама се разбила. Ово је страсна опомена за друге СРБкиње да пазе на себе и за кога се оне удају. Љубав са цовјеком из другог народа брзо продје а остану само рузне успомене!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мм

14.11.2016 15:39

Са насилником нема везе ни вјера ни нација. Насилник је велики болесник којег фамилија и ближа околина прикривају. То је сва дефиниција за насилнике. Нема међу насилницима здравих умова!

Name

Ех Михаило

14.11.2016 19:11

Силедзије немају нацију ни веру.Они су, драги Михаило, само силедзије и ниста друго. Моземо ли се у овоме слозити?

Name

МИХАИЛО Микиц

14.11.2016 22:49

Ех и мм, немоземо се слозити са тиме да силедзије немају вјеру и нацију зато сто је науцним путем доказано да има народа и вјера који су агресивнији и подмуклији од други народа. На Балкану су познати по својим злоцинима и подмуклости хрвати, муслимани, сиптари и бугари. Зато се немогу никада изједнацавати СРБске Зртве и њихови дзелати!

Name

Мики

15.11.2016 14:21

Стани! На крају текста пунац/таст изјављује да га зет никад није позвао на славу. Која друга вјера???

Name

Да, има ту свега

14.11.2016 21:26

Мој отац је тукао моју маму док ја нисам нарасла и нокаутирала га. Тад је престао. Није било силовања, измета итд. Ова зена ми изгледа као покусни куниц, као да јој је муз мјерио издрзљивост у понизавању и физицкој спремности да прими батине и сексуална изивљавања. Засто нисте навели његово име? Засто га кријете? И сад је она зена без муза с ликом која це остати на интернету годинама, а зивот се мора наставити. Њега сте постедили.

ОДГОВОРИТЕ